Selecteer uw apparaat aub

HP 304L (CC532L)

toner geel
bruto
netto
Direct leverbaarDirect leverbaar

Levertermijn 1-2 werkdagen

in het winkelwagentje

Economy
Met copyshopkwaliteit en lage aanvangskosten weet u zeker dat uw bedrijf goed voor de dag komt.[1] Met originele HP LaserJet Economy tonercartridges print u prachtige kleuren en haarscherpe foto's.

Koop een professionele toner met lage aanvangskosten.[1] Met originele HP LaserJet Economy tonercartridges maakt u schitterende prints voor kleinere afdrukvolumes.Maak prachtige prints met levendige kleuren. Een realistische foto zegt zoveel meer dan duizend woorden. Met originele HP LaserJet Economy toner print u prachtig promotiemateriaal van copyshopkwaliteit.Met originele HP LaserJet Economy tonercartridges wordt printen een fluitje van een cent en bespaart u geld. Het maakt niet uit wat u print. Of het nu gaat om kleurrijk marketingmateriaal van copyshopkwaliteit of haarscherpe zwart-wit pagina's. Met HP Planet Partners kunt u cartridges gratis recyclen.[2]Als u niet opnieuw hoeft te printen, bespaart u tijd en geld. Met een slimme cartridge weet u zeker dat de printkwaliteit goed is. Zo kunt u snel en duurzaam printen met een systeem dat afgestemd is op de unieke eigenschappen van originele HP LaserJet Economy toner.


Alternatieve voor HPCC532L
Tot 50% goedkoper!Resultaten net zoals het origineelmilieuvriendelijk, want van gerecyclede originele producten
Behoud van de producentgarantieVoortdurend gecontroleerd en gekeurd
Passende originele artikelen bij HP CC532L
meer artikelen bij HPCC532L
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: ColorLaserJet CP2025 / ColorLaserJet CM2320 / ColorLaserJet CP2020
Kenmerken
Printkleuren
Geel
Paginaopbrengst
1400 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
Color Laserjet CM2320MFP/CP2025
Soort
Laser cartridge
Aantal
1 kg
OEM-code
CC532L
Merkcompatibiliteit
HP
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat
Klantbeoordelingen
    Selecteer uw apparaat aub
    afbreken
    Staat uw apparaat niet in de lijst? Vraag het ons!