Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
i9100

De HP DeskJet F4580 is een multifunctionele printer die kabelloos met WLAN werkt. Het apparaat is bijzonder geschikt voor thuisgebruik, want de kleine printer past op elk bureau. Het opnemen in een netwerk maakt het mogelijk om vanuit verschillende eindapparaten printopdrachten te versturen.

De Samsung CLX-3170FN is een multifunctioneel apparaat, dat net zo goed opgewassen is tegen de eisen van het dagelijkse kantoorgebruik als van het thuiskantoor of van kleine werkgroepen. Hij kopieert, print, scant en faxt zowel in zwart-wit als in kleur. Zijn compacte afmetingen van 415 x 373 x 342 millimeter (B x D x H) maken ook gebruik op kleinere oppervlakken mogelijk.

De HP ColorLaserJet 2840 is een multifunctionele kleurenlaserprinter die in zwart-wit en kleur kan printen, faxen, kopiëren en scannen. Het multifunctionele apparaat is met een grootte van 49,8 x 53,2 x 57,3 centimeter (B x D x H) en een gewicht van 34,2 kilogram in het bijzonder voor kleinere en middelgrote bedrijven geschikt. De printfunctie haalt per minuut tot 19 A4-pagina's in zwart-wit en tot 4 kleurenpagina's. Daarbij worden de documenten met een resolutie tot maximaal 600 x 600 dpi afgedrukt. Met de HP ColorLaserJet 2840 kunnen documenten met 25 tot 400 procent verkleind dan wel vergroot worden en aansluitend gekopieerd. De copier biedt een automatische papierinvoer aan voor maximaal 50 vel. De scanfunctie werkt met een optische resolutie van 1.200 x 1.200 dpi. Een bedieningsveld aan de voorkant van het apparaat biedt de mogelijkheid om per knopdruk het gescande document als mail te versturen of als bestand op te slaan.

De A4-inkjetprinter Canon PIXMA MG6150 werkt met een zeer fijne printkop voor hoogkwalitatieve afdrukken. Bovendien is de printer uitgerust met een duplexeenheid voor dubbelzijdig afdrukken en een geïntegreerde scanner met kopieerfunctie. De communicatie met andere apparaten verloopt naar keuze via USB, WLAN, Bluetooth of de LAN-verbinding.

De fotoprinter Canon PIXMA iP4850 print eenvoudige zwart-wit documenten, kleurige bedrijfsgrafieken en kleurenfoto’s snel en van hoge kwaliteit. Het apparaat beheerst dubbelzijdig printen (duplex) evenals het direct bedrukken van dvd’s, cd’s en Blu-ray-discs.

De kleureninkjetprinter HP OfficeJet 6000 print tijdens het thermische procedé met een resolutie van 4.800 x 1.200 dpi. Een USB 2.0- en LAN-aansluiting behoren tot de serie-uitrusting van de printer. Met een gewicht van 4,8 kilogram en afmetingen van 458 x 389 x 164 millimeter, vindt de printer op elk bureau voldoende plaats. De printer komt het meest tot zijn recht in thuiskantoor en kleine kantoren die een printer met een netwerkaansluiting willen gebruiken.

De HP Photosmart C4180 is een multifunctioneel apparaat dat kan printen, scannen en kopiëren en dat voor particulieren bedoeld is. Uitgesproken goed zijn de vaardigheden bij het afdrukken van foto’s. Voor een foto van 10 bij 15 centimeter zijn zo'n 25 seconden nodig. Ook de randloze fotoprint is in diverse formaten, tot maximaal het grootformaat panorama (215 x 610 millimeter) mogelijk. Door het LCD-display en het ingebouwde kaartslot kunnen ook zonder pc foto’s snel en eenvoudig worden afgedrukt.

De HP OfficeJet 6500A is een multifunctionele inkjetprinter met de mogelijkheid tot scannen, drukken, kopiëren en faxen. Met zijn veelzijdige functies is de OfficeJet 6500A van Hewlett Packard prima geschikt als allrounder voor kleinere ondernemingen. De afmetingen van de printer bedragen 476 x 450 x 258 millimeter (B x D x H), bij een gewicht van acht kilogram.

De HP LaserJet P1005 is een compacte laserprinter van printerfabrikant Hewlett Packard. Door zijn plaatsbesparende grootte is de printer geschikt voor kleinere kantoorruimtes en het thuiskantoor.

De HP LaserJet Pro CM1415fn van Hewlett Packard is een multifunctionele printer. De printer is geschikt voor de particuliere gebruiker, maar ook voor bedrijven. Documenten van het internet of van een smartphone kunnen snel en efficiënt worden geprint. De bediening van het apparaat gaat via een touchscreen, waarmee het bijvoorbeeld ook mogelijk is om scans vóór het eigenlijke afdrukken te bewerken.

De HP ColorLaserJet CP2025 is een kleurenlaserprinter die snel en betrouwbaar kleurendocumenten print en zodoende inzetbaar is in kleinere kantoren of het thuiskantoor. Door zijn compacte afmetingen is het gemakkelijk een passende plaats te vinden en kan hij zelfs op een bureau worden geplaatst.

De laserprinter Samsung CLX-3185FW is een zogenaamd 4-in-1-apparaat dat meerdere basisfuncties in een product verenigt: printen, scannen, kopiëren en faxen. Met een printsnelheid van 16 zwart-wit pagina’s of 4 kleurenpagina’s per minuut wil de Samsung CLX-3185FW vooral kleinere werkgroepen aanspreken.

De HP ColorLaserJet CM2320 is een klassiek multifunctioneel apparaat met geïntegreerde fax, kopieermachine, scanner en laserprinter. Met een aanbevolen maandelijks printvolume van 1.000 tot 2.500 pagina's is hij vooral geschikt voor het dagelijks gebruik op de kleinere kantoren. De afmetingen van het apparaat (50 cm B x 50 cm D x 55 cm H) maken het makkelijk om in nagenoeg elk kantoor een plaatsje voor hem te vinden.

De HP LaserJet P1102 is een monochrome A4-laserprinter voor professionele gebruikers in een thuis- of een klein kantoor. Het aanbevolen maandelijkse printvolume ligt tussen 250 en 1.500 pagina's. Met een druksnelheid van 18 pagina's per minuut overtreft de zwart-witprinter de snelheid van een kleurenlaserprinter. Hij is dan ook gespecialiseerd in het uitprinten van documenten.

De bureauprinter Samsung CLX-3175FN is niet alleen geschikt voor gebruik in het thuiskantoor. Door zijn extra functies en het bereikte printtempo is de A4-kleurenlaserprinter ook voor kleine werkgroepen aantrekkelijk. De Samsung CLX-3175FN heeft een gewicht van in totaal 15,4 kilogram, terwijl de afmetingen 415 x 373 x 342 millimeter (breedte x diepte x hoogte) bedragen.

De Canon PIXMA MG5150 is een multifunctioneel apparaat met ingebouwde scanner, kopieermachine en printer. Met zijn compacte afmetingen (46 x 37 x 16 centimeter) en het geringe gewicht van krap acht kilo heeft het apparaat weinig ruimte nodig op het bureau.

De LaserJet P2055dn van Hewlett-Packard (HP) is een efficiënte zwart-wit-laserprinter, die zich onderscheidt door zijn intuïtieve bediening en zijn professionele printkwaliteit. Door het compacte design is zijn ideale toepassingsgebied het kleine en middelgrote bedrijf.

De Brother MFC-9840CDW is een duplexapparaat van de modernste Brother-generatie. De printer combineert de functies printen, kopiëren, scannen en faxen en maakt een complete datatransfer in beide richtingen mogelijk. Deze veelzijdigheid en het compacte design maken hem tot het passende apparaat voor secretariaat en grotere kantoorruimtes.

Bij de HP Photosmart C5180 gaat het om een zogenaamde All-in-One-printer waarmee scannen, kopiëren en printen tot A4-formaat mogelijk zijn. Het apparaat is een inkjetprinter met individuele kleurpatronen plus een patroon met zwarte inkt. Behalve voor het afdrukken van tekstdocumenten is de HP Photosmart C5180 dan ook uitermate geschikt voor het printen van foto's.

De HP OfficeJet 6500 E710 is een multifunctionele printer die geschikt is voor zowel privégebruik als het bedrijfsleven. Het apparaat is 258,3 millimeter hoog en 476,1 millimeter breed. Zonder de duplexeenheid is het 409,3 millimeter diep en weegt het 7,9 kilo. Met de duplexeenheid is het 449,5 millimeter diep en weegt het 8,25 kilo.

De HP LaserJet P2055 is een pure zwart-wit laserprinter. Hij is bijzonder geschikt voor grotere kantoren en werkgroepen die de printer zo nodig in een netwerk delen. Het door de producent aanbevolen printvolume ligt tussen goed 750 en 3000 pagina's per maand.

De laserprinter Samsung CLP-325 is een kleurenprinter die voor kleinere kantoren of het thuiskantoor is bedoeld. Door zijn compacte formaat kan hij goed in de werk- of woonomgeving worden geïntegreerd. De afdrukken bereiken een resolutie van 2.400 x 600 dpi.

Met de HP OfficeJet Pro 8500a A909 is er een multifunctioneel alles-in-één-apparaat met inkjet beschikbaar, dat voor iedere toepassing in het bedrijf geschikt is. Dankzij de aanwezigheid van een WLAN-functie en een serververbinding is een intern netwerk mogelijk. Op printkosten kan door verschillende configuraties worden bespaard.

Met de HP Photosmart C3180 levert Hewlett-Packard een compacte foto-ontwikkelcentrale voor fotografen die hun werk op eenvoudige wijze op papier willen vereeuwigen. Het apparaat kan naast foto’s ook alle andere soorten documenten afdrukken en scannen.

Bij de Canon PIXMA MP280 gaat het om een multifunctioneel apparaat dat inkjetprinter, scanner en copier in zich verenigt. Het apparaat is geschikt voor particulieren, maar ook voor een kantooromgeving met een kleine tot gemiddelde print- en kopieerbehoefte.

De HP OfficeJet Pro 8600 Plus All-in-One kan printen, kopiëren, scannen en faxen. Bovendien heeft de inkjetprinter in A4-formaat een ePrint- en WLAN-afdrukfunctie, zodat afdrukopdrachten via internet kunnen worden verzonden. Multitasking voor het gelijktijdige gebruik van de afdruk- en scanfuncties is eveneens mogelijk.

Bij de Canon MG5250 uit de PIXMA-serie gaat het om een multifunctioneel apparaat dat printen, scannen en kopiëren combineert. Met zijn afmetingen (45,5 x 36,8 x 16 centimeter) en zijn gewicht van 8 kilogram is hij uitstekend voor privégebruik geschikt.

De Brother MFC-9460CDN is een all-in-one kleurenlaserprinter die aan hoge eisen voldoet en vaak in een grotere kantooromgeving ingezet wordt als gemeenschappelijke printer, fax, scanner en copier. Door de compacte constructie is hij bijzonder geschikt voor het secretariaat of de kantooromgeving.

De Brother MFC-7460DN is een zwart-wit-laserprinter all-in-one met geïntegreerde duplexfunctie. De afmetingen van deze printer bedragen 405 x 316 x 398,5 millimeter bij een gewicht van 11,6 kilogram. Dankzij de LAN-printserver kan de printer in bestaande netwerken worden geïntegreerd.

De inkjetprinter Stylus SX235W van Epson is een multifunctioneel apparaat om mee te printen, scannen en kopiëren. Verschillende functies zijn per Wi-Fi als ook kabelloos oproepbaar. Het apparaat is met afmetingen van 39 x 30 x 14,5 centimeter compact en plaatsbesparend en is zodoende bijzonder geschikt voor kleinere kantoren en particulier gebruik.

De Kyocera FS-1120D is een zwart-witlaserprinter met een geïntegreerde duplexeenheid, die dubbelzijdig printen mogelijk maakt. Zijn papiercassette neemt alle gangbare papierformaten van A4 tot A6 op. Daarmee is hij geschikt voor bijvoorbeeld ook het printen van recepten of betaalformulieren.

De Samsung CLX-3185FN is een 4-in-1 multifunctioneel apparaat dat een laserprinter, een kopieermachine, een scanner en een faxapparaat in een is. Met een door de producent aanbevolen maandelijkse printprestatie van 156 pagina’s is het apparaat vooral voor particuliere gebruikers en gelegenheidsgebruikers bedoeld. Met zijn afmetingen van 416 x 378 x 344,2 millimeter past de Samsung CLX-3185FN op bijna elk bureau.

De inkjetprinter Canon PIXMA iP4700 is zowel geschikt voor het gebruik op kantoor als thuis. Zo ondersteunt de fotoprinter naast de mogelijkheid van het dubbelzijdig en op cd's printen, ook hoogkwalitatieve afdrukken op A4-formaat. De afmetingen van de iP4700 van Canon bedragen 43,1 x 29,6 x 15,3 centimeter bij een gewicht van 5,7 kilogram.

Met de Kyocera FS-1370DN zwart-wit printer kunnen 35 zwart-wit pagina's per minuut in A4-formaat worden afgedrukt. Bovendien bevat de laserprinter met Kyocera-Ecosys-techniek een duplexeenheid voor dubbelzijdige prints. Zo is de Kyocera FS-1370DN bijzonder geschikt voor gebruik op kantoor en op de werkplek.

De zwart-witlaserprinter Brother HL-2130 kan 20 pagina's per minuut printen. Door zijn compacte, bijna vierkante vorm en geringe hoogte past hij bijna op ieder bureau. Via een USB-poort zijn alle bekende besturingssystemen op Linux-, Windows- en MacOS-basis compatibel.

De Brother DCP-7055 is een 3-in-1 zwart-wit multifunctionele laserprinter. Hij kan zowel kopieën maken en documenten printen als scannen. De afmetingen van deze multifunctionele printer bedragen 405 x 268 x 399 millimeter, het gewicht is 9,8 kilogram. De producent beveelt deze printer aan bij een maandelijks printvolume van 250 tot 1.600 pagina's. De fabrikant biedt een garantie van drie jaar.

De inkjetprinter DeskJet F2480 van HP behoort tot de alles-in-één-serie van de producent, waardoor printen, scannen en kopiëren in één apparaat worden verenigd. Met een gewicht van 4,9 kilogram en een compacte grootte laat het apparaat zich ook in kleinere ruimtes plaatsen en biedt zich dan ook aan voor zowel particulier gebruik als voor op kantoren.

De HP OfficeJet 6500A plus is een multifunctioneel apparaat dat printer, scanner, kopieermachine en faxapparaat combineert. Hij weegt acht kilo en meet 47,6 x 40,9 x 25,8 centimeter. Dit allround apparaat is vooral geschikt voor kleine bedrijven en freelancers.

Met de HP OfficeJet Pro 8500a Plus A910g heeft fabrikant Hewlett Packard een printer vervaardigd die vooral geschikt is voor zelfstandigen en kleine ondernemers. Het netwerkcompatibele all-in-one apparaat combineert de functies faxen, kopiëren, printen en scannen. Met afmetingen van 50,2 x 47,2 x 28,3 centimeter is er voor deze handige WLAN-printer in bijna elk kantoor wel plaats.

Bij de Samsung CLP-320 gaat het om een kleurenlaserprinter met een afdrukresolutie van maximaal 2.400 x 600 dpi. Het apparaat heeft een gewicht van 11 kilogram en een grootte van 388 x 313 x 243 millimeter. De Samsung CLP-320 is dus zowel geschikt voor kantoor- als voor privégebruik. Een netwerkaansluiting ontbreekt echter.

De Canon PIXMA iP3600 is een compacte en productieve inkjetprinter, die speciaal voor particulier gebruik is ontworpen. De printer levert fotoafdrukken van laboratoriumkwaliteit en werkt met de 'Single-ink'-techniek met vijf afzonderlijk vervangbare patronen. Zo houdt het apparaat de printkosten relatief laag. Documenten kunnen tot een grootte van A4 worden geprint.

De HP OfficeJet 4500 is een 4-in-1 multifunctioneel apparaat, dat in thuiskantoor en in een kantooromgeving kan worden gebruikt. Behalve printopdrachten kunnen documenten worden gescand, gekopieerd en per fax verstuurd.

De HP OfficeJet 6500 E709 van Hewlett Packard is een multifunctionele printer. Dit apparaat wordt voornamelijk in kleinere kantoren of door particulieren gebruikt om te printen, scannen, faxen en kopiëren. Volgens de fabrikant zijn de sterke punten de afdrukkwaliteit en de lage verbruikskosten.

De Kyocera FS-C5150DN overtuigt door zijn veelzijdige functies zoals de geïntegreerde netwerkinterface en de duplexeenheid. Door zijn compacte afmetingen van 390 millimeter breed, 523 millimeter diep en 370 millimeter hoog, evenals zijn zeer geringe geluidsontwikkeling, kan hij direct op de werkplek worden ingezet.

Het multifunctionele apparaat Canon PIXMA MP550 combineert de functies printen, scannen en kopiëren en is bijzonder geschikt voor het thuiskantoor. De MP550 beschikt over een USB-interface, Bluetooth en een card slot. Het geïntegreerde scanapparaat kan voor kopiëren en kleurrijke scans worden gebruikt. Het gewicht bedraagt 8 kilogram bij afmetingen van 45,3 x 36,8 x 16 centimeter (B x D x H).

De Brother HL-2250DN is een zwart-witlaserprinter met geïntegreerde duplexunit. Het apparaat print met een maximale snelheid van 26 pagina's per minuut en kan dankzij zijn LAN-aansluiting op een bestaand netwerk worden aangesloten. De fabrikant biedt een driejarige garantie op de printer en vermeldt een maximaal stroomverbruik van 495 watt. In de stand-by-modus verbruikt de laserprinter maximaal 65 watt en in de slaapstand 0,9 watt.

De HP OfficeJet Pro 8000 is een inkjetprinter, die kleuren- en zwart-witafdrukken tot maximaal A4-formaat kan vervaardigen. De printer beschikt over een duplexeenheid en maakt zo dubbelzijdig printen mogelijk. De capaciteit kan door een aparte papierlade worden verhoogd. De verbinding met de computer geschiedt per LAN of USB-interface.

De Samsung CLX-3175 is een moderne 3-in-1 laserprinter die aan alle vereisten voor kantoor en thuiskantoor voldoet. Naast de printfunctie beschikt het apparaat ook over een scan- en een kopieerfunctie. Daarnaast is de Samsung CLX-3175 met veel speciale functies uitgerust en werkt hij onder diverse besturingsprogramma’s. Het compacte apparaat heeft de volgende afmetingen: 415 x 360 x 311 millimeter (B x D x H).

Bij de HP ColorLaserJet CP1215 gaat het om een kleurenlaserprinter voor het A4-formaat. Met zijn compacte afmetingen is hij zeer geschikt als desktopprinter voor de kleinere bedrijven of voor particulieren. De printer beschikt over vier individuele printcartridges.

De HP ColorLaserJet CP1515n van Hewlett Packard is een kleurenlaserprinter, in eerste instantie geschikt voor kleine bedrijven en thuiskantoren, evenals werkgroepen in bijvoorbeeld grote kantoren. Maar hij is ook ook voor particulieren geschikt.

De Brother MFC-9120CN is een compacte ledprinter voor een werkomgeving van 5 tot 10 gebruikers. Normaliter wordt deze printer in secretariaten of kleinere kantoorruimtes ingezet. Hij biedt een eenvoudige menustructuur, een stabiele printkwaliteit en neemt weinig ruimte in.

De kleurenlaserprinter Kyocera FS-C5100DN beschikt over een USB 2.0- en een LAN-interface. Tot de verdere serieuitrusting behoren een duplexeenheid voor dubbelzijdig printen en een Pictbridge-verbinding. Via Pictbridge kunnen foto’s direct van een mobiele telefoon of een digitale camera afgedrukt worden, zonder omweg via een computer. Met een printvolume van 20.000 pagina’s per maand is hij geschikt om in te zetten in ondernemingen, die de printer via het netwerk aansturen.

De HP LaserJet P1102w is een zwart-witlaserprinter. Met de HP Smart Install-technologie wordt deze printer zonder cd in minder dan twee minuten geïnstalleerd. De printer is met een grootte van 349 x 238 x 196 millimeter (B x D x H) en een gewicht van 5,3 kilogram zeer compact en handzaam.

De Samsung SCX-4623F is een multifunctioneel apparaat dat als printer, scanner, kopieermachine en fax kan worden ingezet. Met zijn grootte van 416 x 415 x 318,9 millimeter (B x D x H) en gewicht van 11,5 kg is het voor de werkplek in het thuiskantoor uitstekend geschikt.

De HP OfficeJet Pro 8500a A910a is een e-alles-in-één-apparaat. De afmetingen van deze multifunctionele machine bedragen 50,2 centimeter in de breedte, 28,3 centimeter in de hoogte en 41,8 centimeter in de diepte. De HP OfficeJet Pro 8500a A910a is inzetbaar voor het thuiskantoor. Maar ook wordt hij toegepast op kantoren van zelfstandigen en kleine ondernemers.

Met de Samsung CLX-3185 biedt de producent een compacte en duurzame printer-scanner-copier-combinatie, die op grond van haar hoge flexibiliteit een breed werkpalet biedt. Dankzij de hoge printresolutie kan deze laserprinter zowel in tekst- als in kleuren- en fotodruk overtuigen. Zijn afmetingen van 41,6 x 37,8 x 31,04 centimeter (B x D x H) zorgen ervoor dat de printer bijna overal zonder veel moeite kan worden gebruikt.

De Samsung ML-1660 is een laserprinter in de kleuren grijs-zwart. Hij is 34,1 centimeter breed, 18,4 centimeter hoog en 22,4 centimeter diep. Vanwege zijn compacte grootte en een gewicht van 4,2 kilogram past deze zwart-wit laserprinter op een bureau en is daardoor voor gebruik in een kantoor of in de particuliere sector geschikt.

De HP OfficeJet Pro 8600 is een 4-in-1 multifunctioneel apparaat. De afmetingen bedragen 49,4 centimeter in de breedte, 41,3 centimeter in de diepte en 30 centimeter in de hoogte. De HP OfficeJet Pro 8600 is geschikt voor kleine bedrijven evenals voor thuiskantoren.

De HP Officejet 6700 Premium is een combinatie van inkjetprinter en scanner. Bovendien maakt hij het vervaardigen van kleurenkopieën mogelijk, evenals het zenden en ontvangen van faxen. De printer verwerkt alle gangbare papierformaten tot A4. Door een touchdisplay en een USB-interface functioneert de printer ook zonder computer.

De HP Photosmart C309a is een multifunctioneel apparaat dat als fax, printer, kopieermachine en scanner kan fungeren. De grootte van het apparaat is 46,8 x 47,3 x 28,3 centimeter. Dit allround apparaat wordt vooral privé gebruikt.

De HP Deskjet 3070A e-All-in-One is een multifunctionele inkjetprinter met de capaciteit om te printen, scannen en kopiëren. De printer is in het bijzonder voor particulieren geschikt die deze functies slechts af en toe nodig hebben. Dit product is een voordelige 3-in-1 oplossing met de afmetingen 436 x 710 x 425 millimeter in uitgeklapte toestand.

De HP Photosmart B110a is een printer die draadloos kan functioneren zonder op een pc aangesloten te zijn. De printer kan worden aangesloten via WLAN of via een standaard USB 2.0-kabel. Met een grootte van 45 x 56 x 10 centimeter en een gewicht van 6 kilo neemt de printer bovendien weinig ruimte in.

De compacte HP Deskjet 3050 all-in-one-inkjetprinter kan zowel op kantoor als thuis worden ingezet. De alles-in-één-functies van de A4-printer bevatten zowel een scan- als een kopieerfunctie. Door de geïntegreerde WLAN 802.11 b/g/n-adapter kunnen bovendien draadloze verbindingen met andere apparaten tot stand worden gebracht.

De HP Photosmart B109a biedt de functies scannen, printen en kopiëren. De gebruiksvriendelijke Bubble-Jet-inkjetprinter weegt 7 kilogram en is 42 centimeter diep, 19 centimeter hoog en 45 centimeter breed. De papierlade kan maximaal 80 vel bevatten. Als besturingssystemen worden Windows XP, Windows Vista en Windows 7 evenals Mac OS X V. 10.4, 10.5 of hoger ondersteund.

De HP DeskJet 3050 is een inkjetprinter. Dit apparaat is een zogenaamde alles-in-één-printer die kan printen, scannen en kopiëren. Het apparaat is compact, energiebesparend en levert hoge prestaties.

Met de HP Photosmart Premium zijn kleurenprints en -scans tot het A4-formaat mogelijk. Verder kan het apparaat kleurkopieën maken en faxen verzenden. Hiertoe beschikt de printer over een duplexunit voor dubbelzijdig printen en een automatische documentinvoerlade. Het apparaat werkt met inkjettechnologie en heeft vier afzonderlijke kleurpatronen nodig en een cartridge voor de zwarte inkt.

De HP Deskjet 1050 is een all-in-one inkjetprinter die is ontworpen voor privégebruik. Vanwege zijn gebruiksvriendelijke bediening is het dagelijkse printen, scannen en kopiëren spelenderwijs eenvoudig. De multifunctionele printer is met een prijs van ongeveer 50 euro een van de voordeligste op de markt.

De HP Deskjet 2050 is een klassiek multifunctioneel apparaat in het lagere prijssegment. Het alles-in-één-apparaat uit het productiehuis van Hewlett Packard is met de functies printen, scannen en kopiëren voor het dagelijkse, huiselijke gebruik geschikt. De printcartridges voor de inkt worden tot 70 procent uit gerecyclede kunststoffen geproduceerd.

De HP Photosmart 5510 e-All-in-One is bijzonder geschikt voor het afdrukken van foto's en documenten in een klein kantoor of thuis. Als multifunctioneel apparaat biedt de A4-inkjetprinter de mogelijkheid om te printen, kopiëren en scannen. Naast een USB-2.0 aansluiting, is ook WLAN voor de draadloze communicatie met andere apparaten beschikbaar.

← minder


Bruto prijzen zijn inclusief BTW en zijn vet gedrukt. Specificaties over paginacapaciteit van de fabrikant bij een papierdekking van ca. 5%