Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
HP
€ 38,96
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Direct leverbaar

Levertermijn 1-2 werkdagen

HP 62 XL (C2P07AE)

inktpatroon color
inktpatroon color ~415 pagina's
~415 pagina's
9,4 ct / page
€ 38,96
overige varianten
~600 pagina's
5,6 ct / page
€ 33,82
Met HP originele high-capacity inktcartridges maak je telkens opnieuw schitterende kleurendocumenten en foto's1 die lang mooi blijven. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn voor afdrukken thuis, op het werk of op school.

Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren – tijdens de hele levensduur van de cartridge.



Maak een goede indruk met schitterende kleurendocumenten en professionele foto's. Originele HP inkt is waterbestendig en tientallen jaren lichtbestendig1, wat betekent dat je afdrukken er lange tijd goed uit blijven zien.



Druk af zoals je gewend bent, zonder geld te verspillen. Bij afdrukken die met originele HP inktcartridges gemaakt zijn hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je veel afdrukt, ben je voordeliger uit met optionele high-capacity cartridges.3

• Als je veel afdrukt ben je voordeliger uit met originele HP high-capacity drie-kleuren inktcartridges.3


Vervang je originele HP inktcartridges op een snelle en probleemloze manier. Kies de cartridges die aan je wensen voldoen en profiteer van de eenvoudige gratis recycling via HP Planet Partners.2



1De lichtbestendigheid is gebaseerd op prognoses uit de papierindustrie voor zuurvrij papier en originele HP inkt; de stabiliteit van kleurstoffen bij kamertemperatuur is gebaseerd op vergelijkbare systemen, getest volgens ISO 11798 en ISO 18909. De waterbestendigheid is gebaseerd op interne tests van HP op papier met het ColorLok®-logo. Lichtbestendigheidswaarden voor foto's van Wilhelm Imaging Research, Inc. of HP Image Permanence Lab.

2Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor originele HP cartridges is momenteel in meer dan 50 landen en regio's in Azië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners programma. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/recycle.

3Gebaseerd op de HP 62XL originele high-capacity zwarte inktcartridge en HP 62XL originele high-capacity drie-kleuren inktcartridges. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. High-capacity cartridges zijn niet inbegrepen; deze moeten apart worden aangeschaft. Waarde in vergelijking met de geschatte winkelprijs en de gemiddelde paginaopbrengst van standaard HP 62 inktcartridges. De werkelijke prijzen kunnen afwijken.

technische gegevens
Kenmerken
Printtechnologie
Inkjet
Printkleuren
Cyaan, Magenta, Geel
Inkjet Cartridge Type
Hoog
Aantal
1 kg
Compatibele producten
ENVY 5640 e-AiO, ENVY 7640 e-AiO, Officejet 5740 e-AiO
Paginaopbrengst
415 pagina's
Inhoud
11.5 ml
Compatibiliteit
ENVY 5640 e-AiO, ENVY 7640 e-AiO, Officejet 5740 e-AiO
OEM-code
62XL
Merkcompatibiliteit
HP
Gewicht en omvang
Gewicht
50 g
Hoogte
115 mm
Diepte
37 mm
Breedte
113 mm
Verpakking
Gewicht verpakking
70 g
Hoogte verpakking
115 mm
Diepte verpakking
37 mm
Breedte verpakking
113 mm
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat