Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
Multipack HP 42X
HP
€ 548,48
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertermijn 1-2 werkdagen

HP 42X (Q5942XD)Multipack zwart

Multipack
2x 20.000 p.
Inhoud
2 x HP 42X zwart
~20.000 pagina's
Als u méér print, bespaart u méér. HP LaserJet HP tonercartridge dual-packs verlagen de printkosten in uw bedrijf met behoud van de consistente, professionele resultaten en betrouwbare, probleemloze werking van originele HP cartridges.

- Voor gebruikers die méér printen verlaagt HP de printkosten met HP LaserJet tonercartridges in dual-packs. Deze voordelige optie voor grotere volumes biedt dezelfde professionele resultaten en betrouwbare printprestaties als alle originele HP cartridges.
- Originele HP printing supplies zijn gemakkelijk aan te schaffen, te beheren en te gebruiken. Dankzij het gemak van HP dual-packs met twee originele HP zwarte LaserJet tonercartridges en handige bestelmogelijkheden voor supplies zijn er minder onderbrekingen.
- Originele HP LaserJet tonercartridges bevatten tot 70% van het printsysteem en zijn samen met de printer ontworpen om betrouwbare, professionele resultaten te produceren en u tijd te besparen. HP dual-packs verlagen de printkosten en besparen u geld.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: LaserJet 4250 Serie / LaserJet 4350 Serie