Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
toner Lexmark E352H11E
Lexmark
€ 251,40
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertermijn 1-2 werkdagen

Lexmark E352H11E toner zwart

toner
retourprogramma printercartridge ~9.000 pagina's
~9.000 pagina's
2,8 ct / page
€ 251,40
De Lexmark supplies zijn speciaal ontwikkeld om de beste afdrukkwaliteit te leveren, van de eerste tot de laatste pagina. Gemiddelde cartridge-rendement is 9000 standaard pagina’s. Rendement is bepaald volgens ISO/IEC 19752 norm.
Lexmark Retourprogramma Cartridges Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of gecontroleerde recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt verschillende retourmethoden en voorziet in unieke samenwerkingsverbanden voor inzameling overal ter wereld. Inzamelprogramma's zijn altijd gratis en zijn zodanig opgezet dat u er gemakkelijk aan kunt deelnemen. Landspecifieke instructies en het retouretiket zijn online beschikbaar op de website.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Lexmark-printers: E350d / E352dn
technische gegevens
Kenmerken
Levensduur archiefopslag
2 jaar
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
9000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
E350, E352
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Kleur
Nee
Merkcompatibiliteit
Lexmark
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat