Dell

Dell - Inktpatronen en Toners

De juiste inkt- en toneraccessoires vindt u het eenvoudigst via uw printer in de Toner24 cockpit.

Geef in het zoekveld bovenaan eenvoudig de naam van uw printer in en kies het overeenstemde apparaat. De printer wordt dan in uw Toner24 cockpit opgeslagen en alle passende artikelen worden getoond.


Of via de Device Chooser

merken
Serie
Printer

Elke wens is uitvoerbaar

Het bijzondere aan Dell is dat het bedrijf zijn producten voornamelijk zelf distribueert. Eindconsumenten, middenstanders en grote bedrijven bestellen doorgaans direct bij Dell, via internet, fax of telefoon. Computers en notebooks worden pas gemonteerd als klanten een bestelling hebben geplaatst. Dat heeft als voordeel voor de klanten dat ze hun computer precies volgens hun wensen kunnen samenstellen. Het voordeel voor Dell is dat het bedrijf nauwelijks opslagruimte voor afgewerkte computers nodig heeft.

Meer dan een onemanshow

Al in 1983 begon Michaell Dell met de verkoop van computeronderdelen. Een jaar later richtte hij het bedrijf PCs Limited op, dat later Dell Computer Corporation en ten slotte Dell zou worden genoemd. Ook nu nog (midden 2013) is de oprichter en naamgever van het bedrijf directeur en Chief Executive Officer. Al een jaar na de oprichting bouwde het bedrijf zijn eerste eigen computer. In 1988 ging het naar de beurs en veroverde het de markt buiten de VS. Andere mijlpalen van het bedrijf: de eerste verkochte notebook in 1991, een miljard dollar jaaromzet in 1993, de eerste verkoop via internet in 1996, 40 miljard dollar jaaromzet in 2003. In dit jaar begon de Amerikaanse onderneming ook met de verkoop van Dell-printers. De laatste jaren heeft het bedrijf meerdere grote ondernemingen overgenomen, zoals de computerfabrikant Alienware en het softwarebedrijf Quest, en is het directe-verkoopmodel losgelaten. Zo is Dell-apparatuur ondertussen in Nederland onder andere te koop in de winkels van Dynabyte.

Inkjet- en laserprinters van Dell

Hoewel Dell in 2003 begon met de verkoop van inkjet- en laserprinters (de eerste modellen waren 940, P1500, S2500 en S2500n), distribueert het bedrijf tegenwoordig (zomer 2013) in Nederland via de internetwinkel enkel nog laserprinters en multifunctionele laserapparatuur. Er zijn zowel zwart-wit- als kleurenlaserprinters verkrijgbaar. De multifunctionele apparaten kunnen bovendien naast printen ook kopiëren, scannen en faxen. De prijs ervan varieert van minder dan 300 euro voor het instapapparaat Dell C1765nf (kleur) tot ongeveer 2500 euro voor het topmodel Dell B5465dnf (zwart-wit). Voordelige zwart-wit-laserprinters, zoals de populaire Dell B1160w, zijn al te koop vanaf ongeveer 100 euro en vormen een goede keuze voor eindgebruikers of kleine ondernemingen. Voor alle huidige en vele oudere laserprinters alsmede voor de inkjetprinters van Dell biedt onze winkel bijpassende inktpatronen en tonercartridges. Klik op deze link, kies uw model en u ziet direct hoe voordelig inkt en toners bij ons zijn. Daarbij gaat het vanzelfsprekend om originele patronen en cartridges.