Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
HP

HP officejet printers

Zoals de naam al aangeeft, biedt Hewlett Packard in de Officejet-serie printers voor kantoorgebruik. In tegenstelling tot de Laserjet-serie wordt bij de Officejet-modellen gebruik gemaakt van de inkjetmethode. Dat maakt volgens HP in vergelijking met voordelige kleurenlaserprinters niet alleen tot 50 procent lagere drukkosten mogelijk, maar bespaart ook nog de helft op energie.

Officejet-printers zijn er voor de volgende doeleinden:

Basiseigenschappen en kenmerken van Officejet-modellen

De Officejet-printers worden per USB of draadloos per WLAN met een netwerk verbonden. Ze hebben allemaal een ePrint-functie, waarover bestanden per e-mail aan de printer kunnen worden gestuurd. Behalve de mobiele apparatuur, die draadloos via bluetooth met andere apparaten verbinding kan maken, zijn alle Officejet-modellen toegerust met WLAN.

De productseries van de Officejet-modellen

De eigenschappen van de actuele Officejet-modellen worden hoofdzakelijk bepaald door hun toepassingen. Daar ze als kantoormachines zijn bedoeld, onderscheiden ze zich vooral in de functies voor professioneel gebruik - in het bijzonder voor wat betreft de maandelijkse printprestaties. Die stelt HP vast met inachtneming van meerdere factoren, vooral tonerverbruik en onderhoudsintervallen, zodat de klant het juiste apparaat voor zijn printvolumes vindt. Bij de mobiele Officejet-modellen ligt deze printprestatie met een aanbevolen 500 bladzijden per maand vrij laag, vanwege de bijzondere gebruiksomstandigheden. De printprestatie van de stationaire apparaten varieert volgens HP daarentegen van 12.000 tot 75.000 bladzijden per maand.

Graag uw HP officejet printers-Modell selecteren

Toner24 logistiekstatus:
Volledige capaciteit
Ø Pick&Pack-tijd: 44 min
Nu aan het werk: 22 werknemer
Verzending van: vrijdag, 18. juni
Plaats uw bestelling binnen 4 Uren 31 Minuten