Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
HP

HP laserjet printers

Met Laserjet worden bij het IT-concern Hewlett Packard laserprinters bedoeld, van eenvoudige apparaten voor het thuiskantoor tot krachtige multifunctionele apparaten voor werkgroepen. De prijs varieert van nog geen honderd euro tot meer dan tienduizend euro.

Laserjet-printers zijn vooral bedoeld voor professioneel gebruik

Van de 92 actuele Laserjet-modellen zijn er slechts twee geschikt voor het thuiskantoor. De andere apparaten komen beter tot hun recht in middelgrote en grote ondernemingen.

Deze groepen kunnen als volgt worden onderverdeeld:

  • printers
  • multifunctionele apparaten voor printen, scannen en kopiëren
  • multifunctionele apparaten voor printen, scannen, kopiëren en faxen

De verschillen tussen de Laserjet-printers in de individuele productgroepen

De printers omvatten kleurenprinters (LaserJet Pro 400 M451dn) en zwart-witprinters (LaserJet Pro P1606dn). Sommige zijn ook geschikt voor papier van A3-formaat (Color LaserJet CP 5225). Ze leveren verschillende prestaties als men kijkt naar de printsnelheid en –kwaliteit en ook de grootte van de papierinvoer en de papierklep varieert. 

Ook de drievoudige multifunctionele apparaten kunnen worden onderverdeeld in kleur (LaserJet Pro 200 Color MFP M276N) en zwart-wit (LaserJet Pro M1536dnf). Deze twee groepen omvatten opnieuw A4- en A3-printers. Krachtigere modellen met meer functies kunnen worden bediend met een kleurrijk touchscreen. Afhankelijk van wat men nodig heeft, verschillen de modellen in snelheid en papier- en sorteerfuncties. 

De viervoudige multifunctionele apparaten (LaserJet Pro 400 MFP M425dn) hebben soortgelijke prestatie- en functiegroepen. Hoewel bij de vorige productgroepen slechts een klein aantal apparaten WLAN-compatibel is, kunnen bijna alle viervoudige multifunctionele apparaten draadloos op een netwerk worden aangesloten.

Graag uw HP laserjet printers-Modell selecteren

Toner24 logistiekstatus:
Volledige capaciteit
Ø Pick&Pack-tijd: 45 min
Nu aan het werk: 23 werknemer
Verzending van: vrijdag, 18. juni
Plaats uw bestelling binnen 4 Uren 55 Minuten