Photosmart C3180

Met de HP Photosmart C3180 levert Hewlett-Packard een compacte foto-ontwikkelcentrale voor fotografen die hun werk op eenvoudige wijze op papier willen vereeuwigen. Het apparaat kan naast foto’s ook alle andere soorten documenten afdrukken en scannen.

HP Photosmart C3180: universele oplossing voor fotografen

De HP Photosmart C3180 is een afdrukstudio die niet alleen met de computer kan worden verbonden, maar ook een slot heeft voor geheugenkaarten, onder andere voor Compact-Flash, Memory Stick, SD- en xD-kaarten. Hiermee kan de fotograaf zijn werk direct afdrukken en presenteren. Door de bediening via het menu kunnen de afdrukwaarden ook individueel worden ingesteld. De afmetingen van de fotoprinter bedragen 43,3 x 29 x 16,2 centimeter. De combinatie kan tot 22 pagina’s per minuut in zwart-wit en 20 pagina’s per minuut in kleur afdrukken. De Photosmart haalt daarbij resoluties van 4.800 x 1.200 dpi bij geoptimaliseerde instellingen. Door de afmetingen kunnen meerdere maten foto’s worden verwerkt en ook het afdrukken van A4-documenten met een resolutie van 1.200 x 1.200 dpi is mogelijk. Foto’s worden binnen 130 seconden afgedrukt en bij lagere instellingen binnen 50 seconden. De afdrukprestatie kan worden vergeleken met die van een laserprinter en het apparaat werkt dan ook nagenoeg geluidloos en stoort niet bij het werk. Via een server kan een printopdracht voor documenten of foto’s draadloos worden doorgegeven. De printer wordt via het thuisnetwerk aangesloten. Foto’s kunnen worden gekopieerd zonder dat daarvoor de printer moet worden aangezet. Leg daarvoor de foto op de scanner en druk op de kopieertoets.

Inkt vervangen bij de HP Photosmart C3180

Het vervangen van inkt bij de HP Photosmart C3180 is heel eenvoudig. Zet het apparaat aan en open de toegangsklep. De lege cartridges kunnen nu worden verwijderd. Verwijder de plastic verpakking van de nieuwe cartridges en schuif ze op hun plaats tot ze vastklikken. Sluit vervolgens de toegangsklep.

Bruto prijzen zijn inclusief BTW en zijn vet gedrukt. Specificaties over paginacapaciteit van de fabrikant bij een papierdekking van ca. 5%