Canon – toner en inkt – printer

TONER EN INKT PRINTERCanon toner en inkt koopt u eenvoudig online bij Toner24.nl. Naast de diverse verbruiksartikelen voor uw printer of fax leveren we ook aanvullende onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fotoconductor trommel voor uw Canon imageRUNNER. Daarnaast leveren we diverse soorten papier, waarbij regulier A4, 80 gram per vierkante meter, natuurlijk de standaard is. Ook kunt u kiezen voor fotopapier glanzend, in diverse formaten.
De gehele collectie van Canon toner en inkt cartridges zijn beschikbaar bij Toner24. We bieden enkel merkspecifieke cartridges aan. Dit verzekert u van optimale compatibiliteit met uw printer of fax, voor de laagste prijs.

Canon fax

Met de juiste toner en inkt maakt u uitstekende afdrukken met uw Canon printer of fax. Kies bijvoorbeeld voor de L120, de fax T21, de JX500 of de Fax EB-10. We leveren onder andere zwarte toner. Indien u kiest voor FX-10 toner is dit goed voor ongeveer 2.000 pagina’s. Daarnaast kunt u kiezen voor een value pack zwart, waarbij u de FX-10 bk en P-touch 1290 samen voor een scherpe prijs krijgt. Zo zorgt u voor de juiste toner en inkt voor uw Canon printer of fax, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken.

Canon imageRUNNER

De Canon imageRUNNER zorgt met de juiste toner en inkt voor uitstekende afdrukken, op het papier dat u wenst. U kunt kiezen voor het reguliere A4 papier, maar u heeft daarnaast ook de beschikking over glanzend fotopapier. Kies voor de toner geel, toner magenta, toner cyan of toner zwart voor in uw Canon printer. Alle toner is 100% origineel en daarmee uitstekend geschikt voor in uw apparaat. De inkt en toner wordt binnen 24 uur bij u afgeleverd, waardoor u er snel de beschikking over heeft.

Canon Pixma

De Canon Pixma is een printer die met de juiste toner en inkt zorgt voor uitstekende prints, in zwart-wit of in kleur. De Canon Pixma apparaten maken gebruik van inktpatronen, die er in het geel, magenta en cyan zijn. Indien u kiest voor een value-pack of een combipak zorgt u ervoor dat u relatief voordelig gebruik kunt maken van uw Canon printer. Zo combineert u bijvoorbeeld de CLI-526c, CLI-526m en de CLI526y, om ervoor te zorgen dat uw Canon printer alle kleuren kan maken. U kunt de inktpatronen uiteraard ook los van elkaar aanschaffen, bijvoorbeeld om een van de patronen in uw iP 1200, MX 310 of iX 5000 te vervangen.

Canon toner en inkt

Met Canon toner en inkt zorgt u voor 100% originele onderdelen, waardoor uw printer de best mogelijke afdrukken maakt. Met een van de combipakken of valuepacks zorgt u ervoor dat u nooit teveel betaalt. Naast de toner en inkt kunt u ook kiezen voor een fotoconductor, of papier van hoge kwaliteit. Wij leveren al onze producten uit voorraad, waardoor u er snel de beschikking over heeft en u gebruik kunt maken van uw Canon printer. Door zelf een voorraad aan te leggen heeft u altijd voldoende toner en inkt of andere accessoires achter de hand, waardoor uw printer nooit stil komt te staan.

Registratie bij Toner24

De registratie als klant bij Toner24 is zeer eenvoudig en neemt enkel een paar minuten in beslag. Het enige wat hiervoor nodig is, is een geldig e-mail adres. Als u geregistreerd bent, kunt u uw bestellinginformatie bewaren voor de volgende keer. U hoeft zich overigens niet te registreren bij de aankoop van onze producten, u kunt er ook voor kiezen om als ‘gast’ een bestelling te plaatsen.