Cartridge

Een cartridge is gelijk aan een inktpatroon en staat daarmee voor de inkt zoals we die in onze printer kunnen plaatsen. Indien u gebruik maakt van een inktjet printer heeft u een cartridge nodig om de printer van inkt te voorzien en ervoor te zorgen dat het mogelijk is om een afdruk te maken. Uiteraard is het van belang om een kwalitatief goede cartridge te kiezen, omdat u er op die manier voor zorgen dat de afdrukken ook daadwerkelijk van goede kwaliteit zullen zijn. Indien u de beschikking heeft over een laserjet printer heeft u geen cartridge nodig, maar werkt u met toner.

100% originele cartridge

U kiest bij Toner24 voor een 100% originele cartridge. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het binnen deze sector niet. Zo maken andere aanbieders vaak gebruik van huismerkartikelen, of zelfs navullingen van een cartridge. Dit lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk, vanwege de over het algemeen wat lagere prijs van de inktpatronen. Een 100% originele cartridge verdient echter toch de voorkeur, vanwege het feit dat het de best mogelijke kwaliteit oplevert en het daarmee goed aansluit bij de verwachtingen die u heeft van uw printer. Bovendien is een 100% originele cartridge online op een voordelige manier aan te schaffen, zoals hier bij Toner24.

Cartridge voor uw merk

Het is van belang dat u een cartridge kiest die past bij het merk printer dat u heeft en geschikt is voor het model. Indien u een Brother, Canon of Epson printer heeft is het dus van belang dat u een exemplaar kiest dat daar ook daadwerkelijk bij past. Door vervolgens uw model aan te duiden komt u uit bij een cartridge die u eenvoudig kunt plaatsen. Op de printer staat over het algemeen aangegeven hoe u het oude exemplaar kunt vervangen. Mocht dat niet zo zijn, dan zal de handleiding uitkomst bieden om de nieuwe cartridge te kunnen plaatsen.

Cartridge in kleur of zwart-wit

Indien u een cartridge aan gaat schaffen is het daarnaast van belang om de keuze te maken tussen kleur of zwart-wit. Een zwart-wit exemplaar is relatief goedkoper, vanwege de grotere inhoud voor een scherpe prijs. De kleurencartridges zijn vaak wat duurder, maar gaan aan de andere kant gelukkig ook wat langer mee. Zorg er bovendien voor dat u een cartridge met daarin alle kleuren koopt, of drie exemplaren voor cyan, magenta en geel, afhankelijk van hoe uw printer er gebruik van maakt.