Kopie – kopie-eenheid

Een kopie-eenheid is een onderdeel van een All in One printer, waarmee het ook mogelijk is om een scan te maken of een pagina direct te dupliceren. Het gaat vaak om een onderdeel aan de bovenzijde van het apparaat, waardoor het mogelijk is er gemakkelijk een origineel document in te plaatsen. Door een kopie aan te vragen zal het apparaat de kopie-eenheid in werking stellen. Zo kunt u er eenvoudig voor zorgen dat u een kopie kunt maken van een bepaalde conversatie, een plan of een ander document.

Kopie maken

U kunt eenvoudig een kopie maken door het document aan te bieden aan de kopie-eenheid, of op het apparaat aan te geven dat u dat wilt doen. In een aantal gevallen kunt u kiezen voor een virtuele interface op uw computerscherm, om het apparaat aan te sturen. U kunt dan een kopie maken door dit op het scherm aan te geven en vervolgens het document aan te bieden aan de kopie-eenheid. De All in One zal er dan voor zorgen dat u de beschikking krijgt over een kopie van het document, zoals u het aangeboden heeft.

Kopie-eenheid binnen een All in One

Binnen een All in One neemt de kopie-eenheid vaak een belangrijk onderdeel van de ruimte in, aangezien het meerdere functies met elkaar combineert. Zo is het vaak ook mogelijk om met behulp van deze eenheid een scan te maken en wordt de uitvoerruimte ook gebruikt voor het reguliere printen van digitale documenten. De kopie-eenheid staat daarmee voor een aantal functies van het apparaat en dient dus goed onderhouden te worden. U kunt de kopie-eenheid zelf van de juiste toner of inkt voorzien, door uw model op te zoeken aan de hand van het merk en de serie, om vervolgens 100% originele verbruiksartikelen te bestellen.

Kopie-eenheid vergelijken

U kunt de kopie-eenheid vergelijken door goed te kijken naar de kwaliteit waarmee een kopie gemaakt wordt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid dpi waarmee de scanner van de All in One het document tot zich neemt en aan de andere kant de resolutie waarmee de printer zal printen. Hoe hoger de resolutie is, hoe scherper de afdruk uiteindelijk zal zijn en hoe beter de kopie op het origineel lijkt. Zo kunt u een kopie-eenheid vergelijken en er indirect voor zorgen dat u een kopie van hoge kwaliteit kan maken, met onze 100% originele verbruiksartikelen voor de diverse printers.