Lexmark – toner en inkt – printer

LEXMARK TONER EN INKT PRINTERHeeft u een Lexmark printer? Dan maakt u uitstekende afdrukken, zeker wanneer u kiest voor onze 100% originele toner en inkt. We leveren de producten altijd binnen 24 uur bij u af, waardoor u er snel de beschikking over heeft. Zo komt uw apparaat nooit stil te staan en zorgt u er bovendien voor dat de toner en inkt optimaal hecht aan het papier. We leveren producten uit voorraad voor de C, ColorjetPrinter, E, Matrix, OfficeEdge, Optra, P, Pro, S, T, T600, W, X en Z series van Lexmark.
Toner en inkt voor Lexmark printers kunt bij Toner24 vinden voor alle modellen. Alle inkt en toner die we aanbieden voor Lexmark printers en faxen zijn merkspecifiek, zodat u zeker bent van volledige comptabiliteit met uw apparaat.

Lexmark C printer

Met een Lexmark C printer als de Lexmark C736 maakt u gebruik van toner, in de drie verschillende kleuren waarmee iedere kleur gemengd kan worden. Het gaat om de toner in het geel, magenta, cyaan en zwart. De toner is goed voor 6.000 – 12.000 afdrukken, afhankelijk van het type toner dat u kiest en de kleur waar het om gaat. Daarnaast kunt u kiezen voor een toner afvalreservoir of een fotoconductor voor uw Lexmark C printer. Zo zorgt u voor alle toebehoren, om er zeker van te zijn dat u kwalitatief uitstekende afdrukken kunt maken met uw apparaat.

Lexmark Optra toner en inkt

Onze toner en inkt leveren we altijd uit voorraad, waardoor u ook binnen 24 uur de beschikking heeft over de verbruiksartikelen voor uw Lexmark Optra. Het gaat in dit geval om toner in het zwart. U kunt daarbij kiezen voor de reguliere toner, die goed is voor ongeveer 6.000 pagina’s, maar u kunt daarnaast ook voor een capaciteit van ongeveer 12.000 pagina’s kiezen, om op die manier wat langer vooruit te kunnen. In combinatie met het Igepa Navigator papier zorgt u ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw Lexmark Optra printer, samen met de producten binnen de toner en inkt.

Lexmark X printer

Met een Lexmark X printer maakt u uitstekende afdrukken. U kunt bij ons kiezen uit de toner en inkt voor een groot aantal soorten en modellen printers, waaronder die uit de X serie. Zo kunt u kiezen voor de zwarte toner voor uw X522 van Lexmark, om ervoor te zorgen dat uw printer niet stil komt te staan en u de afdrukken kunt maken die u wenst. U kunt kiezen voor twee verschillende capaciteiten, waardoor u de mogelijkheid heeft om ongeveer 7.500 of ongeveer 20.000 afdrukken te maken met de Lexmark X printer die u gebruikt.

Lexmark Z toner en inkt

Indien u beschikt over de Lexmark Z44 uit de Lexmark Z serie kunt u binnen onze toner en inkt kiezen voor de 20, 70 en 90 inktpatronen. Dit zijn zowel de kleurenpatronen, de zwarte exemplaren als de inktpatronen met foto-color. Op die manier kunt u uitstekende afdrukken maken met uw Lexmark Z printer, waarbij de kleuren op een geweldige wijze tot leven zullen komen, zoals u het als fotograaf allemaal bedoeld had. Met een inktpatroon voor uw Lexmark Z printer kunt u gemiddeld zo’n 600 tot 700 afdrukken maken, waardoor u er voorlopig voldoende aan zal hebben.