OKI – toner en inkt – printer

OKI TONER EN INKT PRINTERHeeft u een OKI printer of fax? Kies dan voor de 100% originele toner en inkt, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Alle toner en inkt die wij aanbieden voor OKI printers en faxen is namelijk merkspecifiek. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende printers en faxapparaten, uit de diverse series. Denk hierbij aan de B en de C-serie, maar ook aan de OKI FAX, OKI MB, MB en Microline serie. Verder leveren we verbruiksartikelen voor de ML, Okifax, Okijet, Okioffice, Okipage en OL serie. U kunt op die manier voor praktisch iedere printer of fax van OKI bij ons terecht. Bovendien kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering binnen 24 uur.

OKI B printer

Beschikt u over een OKI printer uit de B serie? Dan kunt u onder andere kiezen voor de Typ 9 low toner. Deze toner is onder andere geschikt voor de B4200, een apparaat dat u in staat stelt om hoogwaardige afdrukken te maken. Met de toner heeft u de mogelijkheid om ongeveer 2.500 pagina’s af te drukken, waardoor u er voorlopig mee vooruit kunt. Daarnaast kunt u voor uw OKI B printer de fotoconductor aanschaffen, die uiteraard ook wordt aangeduid met Typ 9, zodat deze geschikt is voor uw apparaat.

OKI C printer

Daarnaast is er de C-serie, waarbinnen ook een groot aantal OKI printers valt. Het gaat onder andere om de C5750. U kunt daarvoor de verschillende verbruiksartikelen aanschaffen, waartoe bijvoorbeeld de toner en inkt behoren. In dit geval gaat het om toner in de kleuren cyan, magenta, geel en zwart. U kunt ongeveer 2.000 pagina’s in kleur afdrukken, of zo’n 8.000 pagina’s in kleur. Daarnaast kunt u kiezen voor een fotoconductor in een van de kleuren, de fixeer eenheid of de transporteenheid voor in uw OKI printer, zodat uw model uit de C-serie weer gemakkelijk 60.000 pagina’s mee zal gaan.

OKI ML printer

Heeft u een OKI ML printer, zoals de ML 391? Dan kiest u voor een inktlint, in plaats van de toner en inkt zoals dat bij veel andere modellen gebruikelijk is. Met het inktlint in het zwart heeft u de mogelijkheid om 2 miljoen tekens af te laten drukken. U kunt daarnaast kiezen voor een value pack, waardoor u de beschikking krijgt over meerdere producten, terwijl u een zeer scherpe prijs betaalt. Zo kunt u er heel voordelig voor zorgen dat uw OKI printer uit de ML-serie niet stil komt te staan en de afdrukken van een uitstekende kwaliteit zijn.

OKI Okifax

Met uw OKI Okifax heeft u de mogelijkheid om boodschappen te verzenden of ontvangen via uw telefoonlijn. Om de boodschappen die anderen u toesturen af te kunnen drukken heeft u toner en inkt nodig. In het geval van de Okifax gaat het om toner, die beschikbaar is in het zwart. U kunt gebruik maken van de zwarte toner, Typ 2. Hiermee kunt u ongeveer 2.000 pagina’s afdrukken, waardoor u er ruim voldoende aangeeft. Het gaat net als bij de overige toner en inkt altijd om 100% originele verbruiksartikelen voor uw OKI printer of fax, waardoor u kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit.