Xerox – Printer

De Xerox printer vraagt om toner van hoge kwaliteit. U kunt bij Toner24 kiezen uit producten voor onder andere de 3000 serie, de 5000, 7000 en 8000 serie. Verder hebben we producten voor de Colorqube, Copy Centre, DC en DocuCentre op voorraad. U kunt ook kiezen voor toner of toebehoren voor de DocuColor, Document Centra, DocuPrint, FaxCentre, Office Fax, Phaser en WorkCentre serie. Zo kiest u voor diverse producten voor uw Xerox printer, waarmee u zorgt voor kwalitatief uitstekende afdrukken, van bepaalde documenten of conversaties die u in hardcopy tot uw beschikking wilt hebben.

Xerox Copy Centre printer

De Xerox Copy Centre printers staan bekend om hun hoge capaciteit, waardoor u er eenvoudig voor zorgt dat u talloze afdrukken maakt. U kunt bij ons kiezen voor onder andere de zwarte toner, maar daarnaast ook voor een fotoconductor die u in uw apparaat kunt gebruiken. Met de toner zorgt u voor ongeveer 8.000 afdrukken, terwijl de fotoconductor het gemiddeld ongeveer 20.000 afdrukken uit zal houden. Zo zorgt u voor een behoorlijke voorraad en kunt u de komende tijd optimaal gebruik maken van uw Xerox printer, zonder dat u er veel omkijken naar heeft.

Xerox Phaser printer

De Xerox Phaser printer kan zowel met de zwarte toner als de verschillende kleuren uitstekend uit de voeten. U kunt kiezen voor de toner in het zwart, maar daarnaast ook voor de toner in het geel, in de kleur magenta en in de kleur cyan. U kunt kiezen uit toner met een hogere capaciteit, waarmee u de mogelijkheid heeft om ongeveer 6.000 afdrukken te maken. Indien u minder gebruik maakt van uw Xerox printer is het ook mogelijk om voor ongeveer 2.000 afdrukken te kiezen. Zo bepaalt u zelf wat u nodig heeft en betaalt u een scherpe prijs voor de 100% originele verbruiksartikelen voor uw Xerox printer.

Xerox WorkCentre

Met het Xerox WorkCentre heeft u de mogelijkheid om zowel in zwart-wit als in kleur af te drukken. Zo kunt u bepaalde documenten of een conversatie afdrukken, maar is het ook mogelijk om een foto op een kwalitatieve manier op papier te zetten. U werkt met toner en kunt daarom uiteraard kiezen voor de zwarte variant, of de verschillende kleuren in de vorm van cyan, magenta en geel, zoals dat gebruikelijk is. Wij leveren de 100% originele verbruiksartikelen voor uw Xerox printer binnen 24 uur af, waardoor u er snel de beschikking over heeft en uw printer minimaal stil zal komen te staan.