Prindo

Prindo - Inktpatronen en Toners

De juiste inkt- en toneraccessoires vindt u het eenvoudigst via uw printer in de Toner24 cockpit.

Geef in het zoekveld bovenaan eenvoudig de naam van uw printer in en kies het overeenstemde apparaat. De printer wordt dan in uw Toner24 cockpit opgeslagen en alle passende artikelen worden getoond.


Of via de Device Chooser

merken
Serie
Printer

Bescherm het milieu met Prindo Green printercartridges & toners!

Met Prindo Green krijgt u gegarandeerd 100% gerecyclede printercartridges & toners gemaakt van originele lege cartridges. De lege cartridges worden door ons na het eerste gebruik opgehaald en opnieuw gevuld met ons geavanceerde recyclingsysteem. Dit zorgt ervoor dat u de hoogste kwaliteit gerecyclede inkt & toner krijgt.

Door de lege cartridges te hergebruiken, vermijden we dat we nieuwe cartridges moeten produceren. Door de aankoop van Prindo Green printercartridges & toners helpt u het milieu te beschermen en de productie van onnodig plastic afval te voorkomen.

Prindo Classic printercartridges & toner - het hoogwaardige alternatief

Met Prindo Classic printercartridges & toners krijgt u een kosteneffectief alternatief dat net zo hoogwaardig is als het origineel. Onze gereviseerde Prindo-printercartridges & -toners gebruiken alleen hoogwaardige inkten en materialen. Slijtdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en vervangen door de beeldvormende componenten.

Bovendien worden alle Prindo-producten getest volgens de EU-normen. Zowel Prindo Green als Prindo Classic producten zijn getest volgens de STMC DIN- en DIN 33870-richtlijnen om een hoogwaardig afdrukbeeld te garanderen. Alle Prindo Classic printercartridges & toners zijn direct klaar voor gebruik en worden automatisch herkend door uw printer.

 

Prindo multifunctioneel papier & fotopapier

Meer Prindo multifunctioneel papier & fotopapier hebben we voor u samengesteld.

 

Multifunctioneel papier rookgrijs
Green Prindo PR80500A4G
Prindo
€ 4,16
incl. BTW, excl. Verzendkosten
momenteel niet beschikbaar
Multifunctioneel papier Wit
Premium Papier Prindo PR80500A4P
Prindo
€ 5,00
incl. BTW, excl. Verzendkosten
Direct leverbaar
Fotopapier Wit
Fotopapier - Glossy Paper InkJet Prindo PR18020A6
Prindo
€ 1,66
incl. BTW, excl. Verzendkosten
momenteel niet beschikbaar