Prindo

Prindo - Inktpatronen en Toners

Onze Prindo-privélabels

Prindo kent de markt voor printercartridges & toner al meer dan 20 jaar. Daarom hebben we voor onze klanten
ontwikkelde de "Prindo private label". Prindo biedt u producten van hoge kwaliteit tegen een topprijs.

Wat onderscheidt het Prindo-privélabel?

Voor ons is het resultaat het belangrijkste. Maar de manier om dit te bereiken moet milieuvriendelijk en eerlijk zijn - dat is precies wat Prindo is. We zorgen ervoor dat we onze leveranciers eerlijk behandelen en controleren voortdurend hun milieubalansen.

In termen van de prijs per liter is printerinkt een van de duurste vloeistoffen ter wereld, dus het is de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Premiumkwaliteit met compatibele goederen is dus geen toeval, maar het resultaat van een compromisloze uitwisseling van alle kwaliteitsrelevante reserveonderdelen en de verwerking van hoogwaardige afzonderlijke onderdelen en grondstoffen. De uitgebreide werkstappen worden uitgevoerd onder het milieuaspect van grondstofbesparende productie.

Met onze hoogwaardige Prindo-printercartridges & -toners krijgt u een betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief voor originele producten en bespaart u 50% tot 80% extra per paginaafdruk.

Selecteer uw printermodel in de Device Chooser en wij tonen u de bijpassende Prindo-printercartridges en -toners.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Bescherm het milieu met Prindo Green printercartridges & toners!

Met Prindo Green krijgt u gegarandeerd 100% gerecyclede printercartridges & toners gemaakt van originele lege cartridges. De lege cartridges worden door ons na het eerste gebruik opgehaald en opnieuw gevuld met ons geavanceerde recyclingsysteem. Dit zorgt ervoor dat u de hoogste kwaliteit gerecyclede inkt & toner krijgt.

Door de lege cartridges te hergebruiken, vermijden we dat we nieuwe cartridges moeten produceren. Door de aankoop van Prindo Green printercartridges & toners helpt u het milieu te beschermen en de productie van onnodig plastic afval te voorkomen.

Prindo Classic printercartridges & toner - het hoogwaardige alternatief

Met Prindo Classic printercartridges & toners krijgt u een kosteneffectief alternatief dat net zo hoogwaardig is als het origineel. Onze gereviseerde Prindo-printercartridges & -toners gebruiken alleen hoogwaardige inkten en materialen. Slijtdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en vervangen door de beeldvormende componenten.

Bovendien worden alle Prindo-producten getest volgens de EU-normen. Zowel Prindo Green als Prindo Classic producten zijn getest volgens de STMC DIN- en DIN 33870-richtlijnen om een hoogwaardig afdrukbeeld te garanderen. Alle Prindo Classic printercartridges & toners zijn direct klaar voor gebruik en worden automatisch herkend door uw printer.

 

Prindo multifunctioneel papier & fotopapier

Meer Prindo multifunctioneel papier & fotopapier hebben we voor u samengesteld.

 

Printerpapier
Prindo rookgrijs
Prindo

 € 5,57

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar
Fotopapier
Prindo Wit
Prindo

 € 2,12

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar
3