Over toner24.nl

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in de online-verkoop van inktpatronen, toners, printers en kantoorartikelen. Miljoenen klanten in heel Europa vertrouwen ons - ook u kunt gemakkelijk en goedkoop bij één van de leidende aanbieders van inktpatronen en toners uw inkopen doen. In de online-shop toner24.nl vindt u originele producten van bekende fabrikanten als HP, Epson, Samsung of Canon, en daarnaast ook gunstig geprijsde alternatieve inktpatronen en toners.

Meer dan 100 medewerkers zorgen dagelijks voor de probleemloze afhandeling van uw bestellingen - daarbij staan uw voordelen bij ons altijd centraal: supersnelle levering - uitstekende klantenservice - gunstige prijzen!

Direct uit voorraad

We hebben meer dan 10000 artikelen altijd in ruime mate en verzendklaar op voorraad. Dankzij onze geoptimaliseerde logistiek en verpakkingen is uw bestelling na 30 minuten gereed en kan deze, wanneer u voor 18:30 besteld, nog op dezelfde dag verzonden worden.

Uitstekende klantenservice

Wij zijn geen anonieme online-shop, maar we zijn voor u bereikbaar: of het nu gaat om vakkundig advies, snelle afhandeling of gratis retournering binnen 60 dagen - stuur ons een brief of e-mail of bel ons op. Wij helpen u graag verder!

Gunstige prijzen

Zowel voor particulieren als voor bedrijven - operationele printers en lage materiaalkosten spelen in het leven van alledag een beslissende rol. Door middel van direct contact met producenten en groothandelaren kunnen we de voortdurende beschikbaarheid van hoogwaardige producten tegen gunstige voorwaarden garanderen.