Mitsubishi

Mitsubishi - Inktpatronen en Toners

Mitsubishi

Een Mitsubishi printer biedt de kwaliteit die u kent van dit merk, in combinatie met scherpe tarieven en interessante zakelijke oplossingen. Het concern uit Azië is van diverse markten thuis en is er onder andere daarom ook in geslaagd om een serie uitstekende printers op de markt te brengen. Diverse bedrijven in Nederland maken gebruik van een Mitsubishi printer, in combinatie met een lintcassette van Toner24. Wij leveren 100% originele producten en hebben deze zoveel mogelijk voor u op voorraad, zodat u ze snel in huis zal hebben.

Lintcassette voor uw Mitsubishi printer

Een lintcassette voor uw Mitsubishi printer is zowel is volledig in color beschikbaar, waardoor u er eenvoudig voor zorgt dat u diverse afdrukken kunt maken. U kunt kiezen voor een breedte van 100 of 100mm, met een lengte van 110 of 160mm. U maakt met het PK700S artikel ongeveer 200 afdrukken en ongeveer 130 afdrukken met het PK700L artikel. U zorgt er in combinatie met het thermopapier voor uw Mitsubishi printer dat u uitstekende afdrukken kunt maken. Zorg voor een voorraad aan lintcassettes voor uw printer en wees er zeker van dat deze geen moment stil hoeft komen te staan.

Thermisch papier voor uw Mitsubishi printer

Het thermisch papier voor uw Mitsubishi printer valt binnen diverse modellen te gebruiken, onder andere vanwege het feit dat de printers bekend staan om het gebruik hiervan. Kies voor het CK700 thermopapier voor uw CP770DW of KP91HG-CE thermopapier voor uw P91DW. Welk model u ook gebruikt, er zal thermisch papier voor beschikbaar zijn. Uiteraard kunt u dat hier op Toner24 aanschaffen en zorgt u er zo voor dat u uitstekende afdrukken kunt maken met uw Mitsubishi printer. Alle producten worden zo snel mogelijk uit voorraad bij u afgeleverd, waardoor u er in ieder geval zo min mogelijk omkijken naar zal hebben.

Serie van uw Mitsubishi printer

De kans is groot dat uw Mitsubishi printer afkomstig zal zijn uit de CP of de P serie. Het zijn beide series van uitstekende printers. Ze maken gebruik van een lintcassette en thermisch papier en zorgen er op die manier voor dat de afdrukken met een hoge mate van precisie kunnen worden gemaakt. U maakt prachtige afdrukken en zorgt er met een voorraad van zowel het thermisch papier als op het gebied van de lintcassette voor dat u op ieder gewenst moment een afdruk kunt maken, omdat uw Mitsubishi printer in ieder geval nooit stil zal komen te staan.

Selecteer Uw serie