Olivetti

Olivetti - Inktpatronen en Toners

Het in het jaar 1911 in het Italiaanse Ivrea opgerichte bedrijf Olivetti is een van de leidinggevende Europese fabrikanten van computers en kantoorapparatuur. Tot in de late jaren 80 was Olivetti een van de grootste PC-fabrikanten ter wereld, voordat de onderneming zich vanwege de toenemende concurrentiedruk uit het Verre Oosten ging richten op telecommunicatie en kantoorapparatuur. Sinds augustus 2003 is Olivetti de specialist voor de IT-systemen van de Telecom Italia Groep.

Klassiekers van het industrieel ontwerpen

Beroemd werd Olivetti ook vanwege zijn zakelijke, maar tegelijkertijd stijlvolle design – zo nam in de jaren 60 het Museum of Modern Art in New York apparaten van de onderneming in zijn verzameling op. De Duitse tijdschrift Der Spiegel schreef in 1985 over “de elegantste producten van het machinetijdperk”. Tegenwoordig is het bedrijf op het gebied van computers, laptops, telecommunicatie en software actief. Daarnaast biedt Olivetti een hele reeks krachtige printers en MFP's voor op kantoor. Laser of digitaal, full color of zwart-wit, A4- of A3-formaat: het brede palet aan Olivetti-modellen voorziet in een behoefte en garandeert zowel een uitstekende printkwaliteit als lage bedrijfskosten.

Betrouwbaar, veelzijdig en compact

De network enabled zwart-wit laserprinters uit de PG-serie van Olivetti zijn compacte en robuuste apparaten, die dankzij hun enorme afdruksnelheid (tot 50 bladzijden per minuut) in het bijzonder voor hoge werkbelastingen geschikt zijn. De eenvoudig te bedienen apparaten zijn betrouwbare, veelzijdige en compacte partners op kantoor. De duurzame verbruiksmaterialen en de uitstekende printkwaliteit garanderen hoge productiviteit, geringe bedrijfs- en onderhoudskosten, en reduceren de milieueffecten. Diverse functies en kenmerken zoals een geïntegreerde duplexeenheid voor dubbelzijdig printen, maken het werk beduidend eenvoudiger. Maar ook de modellen met kleurendruk weten met extra’s zoals een USB-host voor flashgeheugen of geïntegreerde veiligheidsfuncties te overtuigen.

Multifunctionele systemen voor alle kantoorhandelingen

De multifunctionele systemen DCopia (zwart-wit druk) en DColor (kleurendruk) zijn als A4- en A3-modellen verkrijgbaar. Ze combineren printers, scanners en kopieermachines, bij enkele modellen nog uitgebreid met een faxfunctie. Alle multifunctionele systemen (MFP’s) van Olivetti bieden hoge print- en scansnelheden, excellente afdrukkwaliteit, geringe drukkosten en duurzame componenten. Grote harde schijven en veel werkgeheugen maken een effectief documentbeheer mogelijk. Bij veel modellen zorgt het grote kleurenbeeldscherm voor een makkelijke bediening; ook bezit een groot aantal MFP’s standaard over een geïntegreerde duplexeenheid. Enkele van de nieuwste apparaten beschikken over een directe internettoegang en daarmee ook over de toegang tot webbased databanken. Al met al zijn deze betrouwbare en snelle systemen ideaal voor alle kantoorhandelingen en verhogen ze de productiviteit en verminderen de kosten.

Milieubescherming heeft de hoogste prioriteit

Van begin af aan heeft een actieve bijdrage aan milieubescherming de hoogste prioriteit voor Olivetti. De onderneming bewandelt een redelijke middenweg tussen technologische vooruitgang en zijn effecten op het milieu. Zo is de productielocatie voor inkjet printkoppen ISO-gecertificeerd.

Originele verbruiksmaterialen van Olivetti zoals inktpatronen en tonercartridges garanderen constant uitstekende afdrukresultaten met een aanzienlijke kostenbesparing en beschermen tegelijkertijd het milieu. Hier in de online shop kunt u Olivetti-toebehoren gemakkelijk direct bestellen.