Kodak

Met uw Kodak printer kunt u zelf uw vakantiefoto’s afdrukken, maar kunt u ook andere grafische vormen op papier zetten. Of u nu een Kodak EasyShare, ESP of Hero printer bezit, bij Toner24 vindt u de toebehoren om er op een soepele wijze gebruik van te kunnen maken. Bovendien kiest u eenvoudig voor de inkt die u kunt gebruiken binnen uw Personal Picture Maker van Kodak. Zo kunt u een afdruk maken wanneer u wilt met uw Kodak printer en doet u dat in een uitstekende kwaliteit, zoals u dat van Kodak en Toner24 gewend bent.

Kodak

Kodak EasyShare printer

Toner24 biedt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw Kodak EasyShare printer. Denk hierbij aan een inktpatroon in kleur dat u ongeveer 420 pagina’s aan inkt zal bieden, of aan de andere kant juist aan een inktpatroon zwart in twee verschillende formaten. Het gaat dan om de 10c, 10b of 10XL inktpatronen, waarvan u heel eenvoudig gebruik kunt maken binnen uw Kodak EasyShare printer. Ook is het mogelijk om een valuepack aan te schaffen en op die manier bijvoorbeeld een inktpatroon met fotopapier aan te schaffen, of de inktpatronen met elkaar te combineren.

Kodak ESP printer

Voor uw Kodak ESP printer hebben we bij Toner24 een aantal verschillende toebehoren beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor kwalitatief Igepa Navigator papier van 80 gram per vierkante meter. Daarnaast kunt u uiteraard kiezen uit de inktpatronen zwart en color, die u ongeveer 420 tot 770 pagina’s aan inkt op zullen leveren. Door een valuepack aan te schaffen kunt u zowel 10b als 10c aankopen, tegen een prijs die lager ligt dan de som van de beide afzonderlijke producten. Verder kunt u er met behulp van een valuepack voor zorgen dat u voordelig fotopapier voor uw Kodak ESP printer in huis kunt halen.

Kodak Hero printer

Binnen uw Kodak Hero printer passen zowel kleinere als grote inktpatronen, waardoor u de mogelijkheid heeft om een standaardformaat of het XL-formaat aan te schaffen. Bovendien hebben wij natuurlijk zowel de zwarte als de color inktpatronen beschikbaar binnen ons assortiment en gaat het altijd om 100% originele producten. Met een combipack kunt u er bovendien voor zorgen dat u zowel de zwarte als gekleurde inkt aanschaft, desgewenst in combinatie met fotopapier. U kiest voor uw Kodak Hero printer uit de 30 en 30XL inktpatronen, die u er op een eenvoudige wijze zelf in kunt plaatsen.