Alcatel – printer – fax

Uw Alcatel printer of fax zorgt met het inktpatroon met kleuren of de zwarte inkt voor perfecte afdrukken. U stuurt uw boodschappen eenvoudig over de fax, terwijl de printer ervoor zorgt dat uw antwoord in hardcopy verschijnt. Kies voor papier en inkt van een uitstekende kwaliteit.

Alcatel printer inkt

De Alcatel printer inkt is er zowel in kleur als in zwart-wit. U kunt kiezen voor het BCI-21cl inktpatroon (kleur) of het BCI-21bk inktpatroon (zwart-wit). Zo heeft u altijd voldoende inkt beschikbaar om uw printer optimaal te kunnen gebruiken. Door een extra exemplaar achter de hand te houden zorgt u er bovendien voor dat de fax altijd voor u klaar staat. U kunt eenvoudig een boodschap versturen, bijvoorbeeld om een offerte uit te brengen of op en aanmerkingen te maken op een bestaand document. De Alcatel printer en fax werkt optimaal met deze inktpatronen en natuurlijk het bijbehorende papier.

Papier voor Alcatel fax

Het papier voor de Alcatel fax kent een gewicht van 80 gram per vierkante meter, waardoor het een uitstekende kwaliteit combineert met relatief lage kosten. Kies voor 5 x 500 bladzijden, om er op die manier voor te zorgen dat u voorlopig vooruit kunt qua papier. U maakt optimaal gebruik van uw Alcatel fax en printer, om er op die manier voor te zorgen dat u dit communicatiemiddel altijd optimaal tot uw beschikking heeft. Uiteraard wordt het papier in een netto box geleverd, waardoor u het eenvoudig op voorraad kunt houden, om uw apparaat altijd optimaal te kunnen gebruiken.

Geschikte Alcatel printer apparaten

U kunt de inktpatronen en het papier gebruiken met diverse Alcatel apparaten die bekend staan als fax of printer. U kunt de producten gebruiken met de fax 3735, fax 3740, fax 3745, fax 3757 en fax 70. Wat dat betreft kunt u met verschillende apparaten uit de voeten, waardoor de producten breed toegepast kunnen worden. Met zowel de inktpatronen als het papier kunt u alle kanten op, waardoor u met de diverse producten kiest voor optimale kwaliteit. Uw Alcatel printer en fax zorgt met de juiste inkt en kwalitatief papier voor uitstekende communicatie via de bekende telefoonlijn.