All in One – Printer – Scanner

Met een All in One printer zorgt u ervoor dat u kunt printen, kunt scannen, kunt kopiëren en eventueel zelfs kunt faxen. Zo heeft u de mogelijkheid om documenten af te drukken, ze te digitaliseren of ze zelfs te versturen en van anderen te ontvangen. Wat dat betreft zorgt een All in One printer er als het ware voor dat er een compacte kantoortoepassing ontstaat. U kunt hier op Toner24 de verschillende toebehoren voor een All in One bestellen, maar daarnaast natuurlijk ook kiezen uit de diverse inktpatronen die er beschikbaar zijn.

All in One als printer

Een All in One is onder andere een print, een element dat voor veel kopers van groot belang is. Net als bij het kopen van een standalone printer is het van belang om rekening te houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid waarmee de All in One acteert als printer. Hoeveel pagina’s kan het apparaat per minuut afdrukken, en komt dat voldoende overeen met uw wensen op dit gebied? Let daarnaast op het gebruik van alleen zwarte inkt, of de mogelijkheid om ook afdrukken in kleur te maken met de printer binnen de All in One.

All in One als scanner

Daarnaast is het van belang om de All in One als scanner te beoordelen. Ook hierbij is het verstandig om goed te kijken naar de mogelijkheid tot het scannen in alleen zwart-wit, of de mogelijkheid om dat ook in kleur te doen. Daarnaast kunt u kijken naar de resolutie waarmee het apparaat zal scannen, door te letten op het aantal dpi dat er kan worden opgenomen. Hoe hoger dit aantal is, des te beter zal de scanner binnen de All in One in staat zijn om het origineel op een getrouwe manier om te zetten naar een digitale variant.

Inktpatronen All in One

In een All in One wordt er gewerkt met inktpatronen of met toner, al is dit eerste het meest gebruikelijk binnen de wat kleinere apparaten. Dat heeft te maken met het feit of u een inktjet All in One of een laser All in One kiest. Indien u vooral foto’s af wenst te drukken is het vaak verstandiger om voor een inktjet te kiezen, met daarin inktpatronen. Aan de andere kant beter u beter af met een laser All in One wanneer u relatief veel afdrukken maakt en het over het algemeen zal gaan om conversaties en andere documenten met een hoop (zwarte) tekst.