Apple – laserwriter – stylewriter

Apple heeft in de late jaren ’80 en in het begin van de jaren ’90 nog zijn eigen printers geproduceerd: de Laserwriter en de Stylewriter. Ook al zijn beide modellen inmiddels niet meer verkrijgbaar, is er toch nog een aantal mensen, die deze printers thuis hebben staan. Uw Apple Laserwriter of Stylewriter vraagt om optimale kwaliteit, bijvoorbeeld in de vorm van een inktpatroon of een toner.

Op die manier zorgt u ervoor dat u prachtige afdrukken kunt maken. Kies er bijvoorbeeld voor om een afdruk te maken van uw ontwerp voor een rapport, of druk een van de mooie foto’s af die u heeft gemaakt. Uiteraard kunnen de producten voor de Apple Laserwriter en Stylewriter zowel particulier als zakelijk gebruikt worden, waardoor de kans groot is dat u er eenvoudig gebruik van kunt maken. Verder is de 98A toner er voor de 16-600 PS van Apple.

Apple toner voor Laserwriter

De Apple toner is er zowel voor de 16-600 PS van Apple als de Laserwriter Pro 630. Het gaat om toner in de kleur zwart, die ook wel wordt aangeduid met het type 92298A. U kunt er ongeveer 6.800 pagina’s mee printen, waardoor u kiest voor een behoorlijke voorraad van dit verbruiksartikel. Bovendien zorgt de 98A toner voor de Laserwriter Pro 630 voor uitstekende kwaliteit. De afdrukken worden kwalitatief afgedrukt met uiterste precisie, aangezien u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van uw Laserwriter.

Apple inktpatronen voor Stylewriter

Daarnaast kunt u kiezen voor de Apple inktpatronen voor uw Stylewriter, die zowel in kleur als in zwart-wit beschikbaar zijn. Het gaat om de BCI-21cl voor de kleuren en de BCI-21bk voor de zwarte elementen op uw pagina’s. Met het inktpatroon voor de zwarte kleur kunt u ongeveer 225 pagina’s afdrukken met uw Apple Stylewriter 2500. Door ervoor te zorgen dat u wat inktpatronen op voorraad heeft zorgt u er in ieder geval voor dat u nooit wat tekort komt. U kunt zo altijd voldoende vooruit met uw Stylewriter van Apple, waardoor u de afdrukken kunt maken die u wenst.

Papier voor Apple Laserwriter en Stylewriter

Met het juiste papier voor uw Apple Laserwriter of Stylewriter zorgt u ervoor dat u altijd de afdrukken kunt maken die u wenst. U kiest met Igepa Navigator voor papier van 80 gram per vierkante meter, waardoor het uitstekend geschikt is voor allerhande prints. Bovendien kiest u direct voor een pakket van 5 x 500 bladzijden, waardoor u een behoorlijke voorraad aan papier aan kunt schaffen. Het papier wordt natuurlijk netjes in een kartonnen box geleverd, zodat u deze zelfs eenvoudig kunt stapelen. Het papier voor uw Apple Laserwriter en Stylewriter zorgt ervoor dat u altijd voldoende voorraad achter de hand heeft.