Bosch – fax – toner &inkt

Met de juiste toner of inkt voor uw Bosch fax zorgt u ervoor dat u kwalitatieve prints kunt maken. U maakt duizenden prints met behulp van de toner, of kiest met de inktpatronen gemakkelijk voor de zwart-witte elementen. Met de aanvulling van het juiste papier zorgt u ervoor dat de Bosch fax direct voor u klaar staat. Zo maakt u de afdrukken die u wenst en verzendt u eenvoudig de berichten die u wenst, gewoon via de bestaande telefoonlijn.

Inktpatroon voor uw Bosch fax

De inkt voor uw Bosch fax is geschikt voor een aantal verschillende apparaten. U kunt kiezen voor de inkt voor uw Fax-Com 336, Fax-Com 342, Fax-Com 567, Fax-Com 587 en Fax-Com 588. U kiest met het FPH 20 artikel voor het inktpatroon met daarin de zwarte inkt, om uw fax effectief te kunnen gebruiken. Het artikel wordt ook wel aangeduid met 84431/B0384, waarmee u in ieder geval zeker weet dat u het juiste product aan kunt schaffen, om er optimaal gebruik van te maken. Uw Bosch fax zal uitstekende prints maken, om er op die manier voor te zorgen dat de boodschappen van derden op de juiste manier overkomen.

Toner voor uw Bosch fax

Aan de andere kant heeft u ook de mogelijkheid om uw Bosch fax te voorzien van de juiste toner, waarmee u duizenden pagina’s kunt printen. U kunt uw Fax 362, Fax 363, Fax 365, Fax 372, Fax 373, Fax 374, Fax 381 of Fax 382 voorzien van de juiste toner, door het benodigde type te kiezen. Het gaat om de typ 2 toner, typ 6 toner of de type 5-f toner. U kiest op die manier voor respectievelijk 2.000, 1.500 of 3.000 pagina’s. Zo kunt u meer dan voldoende printen en heeft uw Bosch fax de mogelijkheid om alle boodschappen netjes af te drukken.

Papier voor uw Bosch fax

Het papier is geschikt voor iedere Bosch fax, waardoor u het op een heel eenvoudige manier aan kunt schaffen. Het gaat om 5 x 500 bladzijden die worden geleverd in een handige box, waardoor u de mogelijkheid heeft om de pakketten te stapelen en een voorraadje aan te leggen. Het gaat om papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter, waardoor het uitstekend geschikt is voor diverse soorten toepassing. Uw Bosch fax presteert optimaal met dit Igepa Navigator papier, waardoor u praktisch alle kanten op kunt en de boodschappen netjes aankomen.