Detewe – lasertoner – fax

Met uw Detewe laserprinter zorgt u ervoor dat u op een professionele manier kunt faxen, om boodschappen op een eenvoudige wijze te kunnen verzenden. Uiteraard kunt u online terecht voor de juiste lasertoner en aanvullende producten, als het papier voor uw Varifax. Zo komt u nooit zonder de toebehoren te zitten en zorgt u ervoor dat u altijd op een professionele manier gebruik kunt blijven maken van uw apparaat. Uiteraard worden de producten voor uw Detewe Varifax netjes bij u thuis afgeleverd, zonder dat u daar verder veel omkijken naar heeft.

Detewe lasertoner

Met de Detewe lasertoner zorgt u ervoor dat u op een kwalitatief uitstekende manier afdrukken kunt maken, wanneer u bijvoorbeeld een fax ontvangt van een van uw relaties. De toner werkt op de gebruikelijke manier, waardoor het poeder ervoor zal zorgen dat u prachtige afdrukken kunt maken. De kosten van de Detewe lasertoner liggen relatief laag en bieden u aan de andere kant de mogelijkheid om tot 2.000 pagina’s aan afdrukken te maken met uw apparaat. Het gaat om de lasertoner typ 2, waarmee u kiest voor een uitstekende kwaliteit, in combinatie met de lage prijs die u van ons gewend bent.

Detewe Varifax producten

De Detewe producten zijn voor een aantal apparaten beschikbaar. Zo kunt u gebruik maken van de toner om uw Varifax 1006, Varifax 2100 of Varifax 2200 te gebruiken. Uiteraard kunt u daarnaast ook kiezen voor de lasertoner voor uw Varifax 2500 of Varifax 2400, zodat u in ieder geval de mogelijkheid heeft om een voorraad aan te leggen. Daarnaast is het papier voor alle apparaten geschikt, waardoor u in ieder geval optimaal gebruik kunt maken van uw Detewe. De kwaliteit van de Detewe zorgt er in combinatie met onze lasertoner voor dat al uw boodschappen netjes over worden gebracht en kunnen worden afgedrukt.

Detewe toebehoren

Uiteraard kunt u daarnaast kiezen voor een aantal Detewe toebehoren, naast de lasertoner die bij ons online beschikbaar is. U kunt daarbij vooral denken aan het papier, dat in twee verschillende vormen beschikbaar is. Zo kunt u kiezen voor het reguliere papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter. Dit papier wordt geleverd in pakken van 5 x 500 bladzijden. Uiteraard wordt het totaal in een stevige kartonnen box geleverd, waardoor u ze eenvoudig kunt stapelen. Daarnaast kunt u naast de lasertoner ook thermisch papier aanschaffen voor uw Detewe, zodat u er op een eenvoudige wijze optimaal gebruik van kunt gaan maken.