Encad

Encad is de absolute specialist op het gebied van printers voor grote formaten. Druk uw foto’s op grote vellen papier af, of kiest voor reguliere afdrukken op formaten die groter zijn dan standaard. Daarnaast kunt u ook bij Encad, dat een onderdeel vormt van Kodak, kiezen voor reguliere printformaten, bijvoorbeeld in combinatie met het kwalitatief uitstekende papier van 80 gram per vierkante meter. Bestel de inkt voor uw Encad printer of kies voor het papier, dat we uit voorraad netjes bij u thuis of op de zaak af zullen leveren.

Encad printer groot formaat en Kodak

Encad staat natuurlijk vooral bekend om de printers die grote formaten aankunnen, maar daarnaast ook als een onderdeel van Kodak. Met een printer van dit merk zorgt u ervoor dat u prachtige afdrukken kunt maken, onder andere van foto’s die u maakt. Men werkt met diverse technieken als de Dynamic Thermal Dryver tm om ervoor te zorgen dat foto’s zo snel mogelijk drogen wanneer u ze af wilt drukken. Met een Encad printer kiest u voor pure kwaliteit, in combinatie met levendige kleuren en uiteraard een lange levensduur van het apparaat.

Inkt voor uw Encad printer

U kiest bij Toner24 bijvoorbeeld voor een inktpatroon in het zwart, dat u tegen een scherpe prijs kunt bestellen. Het gaat om een 100% origineel inktpatroon, zodat u optimaal profiteert van de inkt voor uw apparaat. Wij leveren onze inkt zoveel mogelijk uit voorraad en weten er op die manier voor te zorgen dat u het zo snel mogelijk in huis heeft. Het inktpatroon 40 voor uw Encad printer is zo scherp geprijsd, origineel en snel daar waar u het nodig heeft. In combinatie met de overige toebehoren zijn we daarmee uw Encad leverancier pur sang, om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van het apparaat.

Toebehoren voor uw Encad printer

Tot de toebehoren voor uw Encad printer behoort onder andere het papier dat u kunt gebruiken. Het gaat om papier van Igepa, dat staat voor uitstekende kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. U kiest voor 5 x 500 bladzijden papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter. Het papier wordt geleverd in een kartonnen box, zodat u het A4 formaat eenvoudig op kunt bergen. Met de inkt en andere toebehoren voor uw Encad printer zorgt u ervoor dat u er optimaal gebruik van kunt maken, zoals u dat van Toner24 gewend bent.