IBM

Wanneer IBM een printer fabriceert doet men dit met uiterste zorg, om de best mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Dit sluit uitstekend aan bij de doelen van Toner24, waardoor we u graag helpen aan 100% originele accessoires voor in uw reguliere IBM printer of de netwerkprinter waar u gebruik van maakt. U kunt daarbij denken aan een inktlint voor in uw IBM 2380, maar aan de andere kant ook aan de toner in het zwart of een bepaalde kleur, of het papier van Igepa dat u er uitstekend in kunt gebruiken.

IBM 2000/4000/6000 printer

Met uw IBM 2000/4000 of 6000 printer zorgt u ervoor dat u uitstekende afdrukken kunt maken, op basis van een 100% origineel inktpatroon. Kies voor de toebehoren voor uw 2381, 2390 of 2490, of ga voor de 4059-125 en de 4247-L03. U vindt bij Toner24 toebehoren voor printers uit de diverse series van IBM, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van zowel een reguliere printer als een netwerkprinter van dit technisch uitstekende merk.

Netwerkprinter van IBM

Met een netwerkprinter van IBM heeft u de mogelijkheid om vanaf meerdere computers afdrukken te maken op een en dezelfde printer. Zo heeft u maar een enkel exemplaar nodig voor een complete afdeling, of kunt u zelfs met het totale bedrijf op een en dezelfde printer werken. Met de juiste toebehoren in de vorm van inktpatronen en papier zorgt u er bovendien voor dat u er altijd gebruik van kunt maken, waarmee de netwerkprinter een belangrijk onderdeel uitmaakt van uw bedrijf.

Infoprint IBM printer

Met een Infoprint IBM printer maakt u uitstekende afdrukken. Kies voor de toner zwart die ongeveer 6.000 pagina’s aan inkt biedt, of voor een van de kleuren zoals toner geel, toner magenta en toner cyan, voor onder andere uw InfoPrint Color 1634. De kleurentoner zorgt voor ongeveer 5.000 afdrukken. Kies verder voor een fotoconductor of natuurlijk het papier dat er beschikbaar is voor zowel de IBM Infoprint printer als andere printers van dit merk.