Igepa

Een goede printer is niets zonder het juiste papier, waardoor we u bij Toner24 graag helpen met het papier van Igepa. Men heeft er een uitgebreide ervaring met diverse soorten papier, maar ook andere producten op het gebied van Sign & Display. Het bedrijf behoort tot de Duitse Igepa groep en is actief door heel Nederland. Het printer paper is van een uitstekende kwaliteit en daarmee uitermate geschikt voor in de diverse merken printers.

Groothandel in papier

Igepa is een groothandel in onder andere papier, waardoor men ervoor zorgt dat onder andere Toner24 de mogelijkheid heeft u aan het juiste papier voor uw printer te helpen. U vindt het printer paper bij de verschillende toebehoren die geschikt zijn voor het specifieke model dat u bezit. Zorg ervoor dat u altijd voldoende papier in huis heeft en maak daarbij gebruik van Igepa Navigator vanwege het feit dat dit u de meest optimale kwaliteit oplevert. Uiteraard leveren wij het papier netjes bij u thuis of op de zaak af, waardoor u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Printer paper van Igepa

Het printer paper van Igepa wordt gemaakt op basis van de Duitse nauwkeurigheid, aangezien het Nederlandse bedrijf een tak vormt van het Duitse moederbedrijf. Men heeft er een uitgebreide ervaring met de productie van papier, waardoor u kiest voor uitstekende kwaliteit. Het papier wordt eenvoudig bedrukt voor uw printer, of deze nu werkt met inktpatronen of juist gebruik maakt van toner in het zwart of in kleur. De afdrukken zijn snel droog en daarmee onder andere beschermd tegen vlekken, zodat u handig gebruik maakt van de innovaties die Igepa doorlopend toepast.

Kwalitatief papier

De kwaliteit van het papier van Igepa komt vooral goed naar voren wanneer u veel afdrukken maakt. U zal merken dat de afdrukken snel drogen en dat de inkt of toner op een nauwkeurige manier op het printer paper geplaatst kunnen worden. Druk uw documenten op een kwalitatief uitstekende manier af, of druk een conversatie af om deze altijd bij de hand te hebben. Met het kwalitatieve papier van Igepa kiest u voor de Duitse degelijkheid. Het meest gekozen papier is het Igepa Navigator pakket, waarmee u 5 x 500 bladzijden aan A4 papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter aanschaft.