Infotec

Infotec is een bekende fabrikant van de laserprinter en zorgt voor een combinatie tussen uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid. Kies voor een van de degelijke oplossingen voor Infotec, in combinatie met de toner die u bij ons in het assortiment kunt vinden. Wij werken uitsluitend met 100% originele producten, waardoor de toner van een uitstekende kwaliteit is en voor scherpe afdrukken zorgt. Kies voor toner voor uw Infotec 3661, 4010, 5151, 6023, 7216, CP 600 of I-3660 printer. Welke laserprinter van Infotec u ook gebruikt, u vindt bij Toner24 de juiste toebehoren.

Infotec 3000 laserprinter

Uw Infotec laserprinter uit de 3000 serie maakt gebruik van zwarte toner, die u bij Toner24 op een voordelige wijze aan kunt schaffen. Kies voor de zwarte toner die tegen een scherpe prijs beschikbaar is en netjes bij u thuis of op de zaak wordt afgeleverd. Wij leveren onze producten bovendien uit voorraad, waardoor u er al snel de beschikking over heeft en u ermee aan de slag kunt. Kies daarnaast voor het juiste papier in uw Infotec laserprinter, om de toner ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken. U kunt kiezen voor het Igepa Navigator papier. Het gaat om een box van 5 x 500 bladzijden aan A4 papier, met een gewicht van 80 gram per vierkante meter.

Infotec 4000 laserprinter

Ook voor uw Infotec laserprinter uit de 4000 serie hebben wij een uitgebreid assortiment aan toner beschikbaar, waarmee u ervoor zorgt dat dat u scherpe afdrukken kunt maken. Kies voor de 89040189 toner en zorg ervoor dat u nooit meer zonder het zwarte poeder komt te zitten wanneer u een afdruk wilt maken. Door een voorraad aan te leggen voor uw Infotec laserprinter uit de 4000 serie kunt u er op ieder gewenst moment optimaal gebruik van maken.

Infotec IS laserprinter

Heeft u een Infotec laserprinter uit de IS of ISC serie? Ook in dat geval kiest u bij Toner24 voor de juiste toebehoren, die een uitstekende kwaliteit bieden. Met de 885052 toner zwart zorgt u ervoor dat u voorlopig afdrukken kunt maken. Zorg voor een voorraad door meerdere exemplaren aan te schaffen, of kies nu alvast voor een nieuw exemplaar om het huidige binnenkort mee te vervangen. In combinatie met een voorraad kwalitatief uitstekend papier zorgt u er op die manier voor dat u nooit mis zal grijpen. Zo maakt u optimaal gebruik van uw Infotec IS of ISC laserprinter.