Over Toner24

Buisness Woman Toner24Onze leidende positie binnen de markt van inktpatronen, toners en accessoires voor alle merken printers en faxapparaten stelt ons in staat u de best mogelijke kwaliteit te leveren, tegen een zo scherp mogelijke prijs. U betaalt nauwelijks verzendkosten en heeft uw inktpatronen, toner of accessoires de volgende (werk)dag al in huis wanneer u deze voor 18:30 uur bestelt, via UPS Express Saver.

Inktpatronen en toner bestellen

U kunt eenvoudig inktpatronen en toner bestellen door via ons menu op zoek te gaan naar het merk van uw printer of faxapparaat, in combinatie met het juiste typenummer. Alle cartridges, patronen en cassettes zijn 100% origineel, waardoor u kiest voor uitstekende kwaliteit. Nadat wij uw order hebben ontvangen zullen we uw inktpatronen, toner of accessoires verzamelen en deze gereed maken voor verzending met UPS Express Saver, zodat u er binnen 24 uur over kunt beschikken.

Eenvoudig inktpatronen en toner vervangen

Vervang eenvoudig uw inktpatronen, toner of het papier door het online op Toner24.nl te bestellen. U kunt uw bestelling vanaf €240,- gratis laten verzenden en betaalt voor kleinere orders slechts €3,90 aan verzendkosten. U kunt betalen met behulp van iDeal, Paypal, uw creditcard (VISA, Mastercard) of door middel van een bankoverschrijving. U betaalt op een zeer veilige wijze en ontvangt van ons 100% originele producten. Zo kunt u de inktpatronen en toner van uw Canon, HP, Epson, Kyocera, Brother of Ricoh printer eenvoudig zelf vervangen en betaalt u daarvoor altijd een scherpe prijs op Toner24.nl. Het assortiment is zeer uitgebreid, waardoor u vrijwel ieder gewenst inktpatroon snel en makkelijk kunt bestellen.

Waarom Toner24

Het doel van Toner24 is om u de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden voor al uw wensen op het gebied van inkt en toner. Alle inkt en toner die u bij ons bestelt is merkspecifiek, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw producten van de hoogste kwaliteit zijn en daarnaast altijd compatibel zijn met uw model printer. Als Toner24 begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom hebben we het hele bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Onze website is zo gemaakt dat u gemakkelijk kunt navigeren naar de juiste inkt en toner in een zo kort mogelijk tijdsbestek, het plaatsen uw bestelling is vervolgens binnen een aantal minuten afgerond. Doordat wij alleen producten leveren van originele fabrikanten weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Zo bent u bij Toner24 verzekert van een snel bestelproces, snelle levering, goede kwaliteit en een lage prijs.

Eenvoudige registratie

Registratie bij Toner24 is eenvoudig, alles wat u nodig heeft is een e-mail adres en een wachtwoord. De registratie zelf duurt slechts een aantal minuten. Het handige is dat u de bestellinginformatie voor een eventuele volgende bestelling kunt opslaan in uw account, dit maakt bestellen de volgende keer nog sneller en eenvoudiger. U hoeft zich overigens niet te registreren om iets te bestellen, u kunt namelijk ook als ‘gast’ bestellen.
Uw voordelen bij Toner24:
• Lage verzendkosten
• Levering binnen 24 uur door UPS
• Alle merken uit voorraad leverbaar
• Scherpe prijzen
• 100% originele producten