Lanier

Met een Lanier maakt u prachtige afdrukken en een fax zorgt ervoor dat u effectief communiceert via de telefoonlijn. Toner24 biedt u een uitgebreid assortiment aan onder andere toner en papier, maar ook op het gebied van fotoconductors. Zo maakt u optimaal gebruik van uw Lanier printer of fax, of u nu een 4210, 5622, Fax 4160, Fax LF 312 of LF 4050 heeft staan. Zowel het papier als de toner en overige toebehoren zijn van een uitstekende kwaliteit en 100% origineel.

Lanier printer 5000

Maak binnen uw Lanier printer uit de 5000 serie gebruik van de typ 1250D toner, of kies aan de andere kant juist voor de DT40 toner. Wij leveren de beide producten altijd uit voorraad en zorgen er op die manier voor dat u er al snel de beschikking over heeft. Wanneer u de producten op voorhand in huis haalt zorgt u er bovendien voor dat uw Lanier 5000 printer nooit stil komt te staan en u op ieder gewenst moment uitstekende afdrukken kunt maken. Dit doet u uiteraard op het Igepa Navigator papier, dat met een gewicht van 80 gram per vierkante meter uitstekend geschikt is voor diverse printopdrachten.

Lanier Fax of Fax LF

Maak met uw Lanier Fax of Fax LF gebruik van de geschikte toner, die we u graag tegen een scherpe prijs aanbieden. U kiest bij ons niet alleen voor pure kwaliteit, maar daarnaast ook voor een snelle levering en uiteraard een uitstekende service. Wij bieden u naast de toner ook graag het juiste papier aan, dat in een nette box wordt aangeleverd, met daarin 5 x 500 bladzijden A4 papier. Zo kunt u het papier eenvoudig stapelen en het in uw printer of fax van Lanier plaatsen zodra u er gebruik van wilt gaan maken.

Lanier LF en LD printer

Binnen uw Lanier LF of LD printer kunt u gebruik maken van zowel de DT415 toner in het zwart als de Typ 1270D toner. U zorgt op die manier voor kwalitatief uitstekende afdrukken, in combinatie met een eenvoudige plaatsing van de toner en natuurlijk een scherpe prijs. Daarnaast vindt u bij ons de juiste fotoconductoreenheid voor in uw apparaat, waarbij de kwaliteit van uw Lanier apparaat natuurlijk de basis vormt. Met zowel de toner, de overige toebehoren als een fotoconductor als het papier zorgt u ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw Lanier printer of fax, wanneer u maar wilt.