Medion

Een printer van Medion zorgt ervoor dat u op een voordelige manier uitstekende afdrukken kunt maken. U vindt hier bij Toner24 de juiste toebehoren die u kunt toepassen om er optimaal gebruik van te maken. Denk hierbij aan het papier dat u erin kunt plaatsen, maar daarnaast ook de juiste vorm van inkt voor in uw Medion printer. U kiest daarvoor voor de thermotransfer roll, die we u uit voorraad en tegen een scherpe prijs kunnen leveren.

Voordelige printer van Medion

Een printer van Medion is voor veel mensen vooral aantrekkelijk vanwege de relatief lage prijs, in combinatie met de kwaliteit die er geboden wordt. Het gaat hierbij om de Duitse degelijkheid, die aan de andere kant tegen scherpe prijzen in de markt gezet wordt voor het grote publiek. Met een voordelige printer van Medion kunt u uitstekende afdrukken maakt, mits u ervoor zorgt dat u de beschikking heeft over de juiste toebehoren van het apparaat. Zo is het natuurlijk van belang om er het juiste papier in te plaatsen, maar dient u ook te zorgen voor een thermotransfer roll om de inkt op het papier te krijgen.

Papier in de Medion printer

Voor het papier in uw MD 9998 Medion printer kunt u het best kiezen voor het papier van Igepa. Het gaat dan om het Navigator papier dat in een kartonnen box van 5 x 500 bladzijden zal worden aangeleverd. Zo kunt u het papier eenvoudig stapelen, om een voorraad aan te leggen en ervoor te zorgen dat de printer nooit stil zal komen te staan. Het papier is in A4 formaat gesneden en kent een gewicht van 80 gram per vierkante meter, waarmee het uitstekend geschikt is voor diverse toepassingen.

Medion printer toebehoren

Tot de overige toebehoren en verbruiksartikelen voor uw Medion printer behoort natuurlijk ook de inkt die u nodig heeft om te kunnen printen. U kiest bij Toner24 voor het PC-94RF product. Dit staat voor de thermotransfer roll in de vorm van een 4-pack, dat speciaal geschikt is voor de MD 9998 printer. U maakt uitstekende afdrukken met behulp van deze toebehoren, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de printer die u tot uw beschikking heeft. Leg alvast een voorraadje aan qua rollen en qua papier, om ervoor te zorgen dat u de print kunt maken die u wenst met uw Medion printer, wanneer u maar wilt.