Minolta QMS

Met een Minolta QMS printer zorgt u voor de ultieme zakelijke toepassing. Het is wat dat betreft dan ook niet vreemd dat een relatief groot deel van zakelijk Nederland gebruik maakt van de apparaten van deze fabrikant. Men slaagt er keer op keer in om uitstekende producten aan te leveren, bijvoorbeeld in de vorm van de Minolta QMS Pagepro of de Minolta QMS Magicolor. Heeft u een van deze apparaten tot uw beschikking? Dan kunt u daar met de toebehoren van Toner24 kwalitatief uitstekende afdrukken mee maken.

Minolta QMS Pagepro printer

De Minolta QMS Pagepro printer staat bekend als een uitstekend apparaat, dat er in combinatie met de juiste toner voor zorgt dat u uitstekende afdrukken kunt maken. Het apparaat kan zowel afdrukken in kleur als in zwart maken, waardoor u alles van een conversatie tot en met een foto af kunt drukken. Uiteraard doet u er verstandig aan om altijd voldoende toner tot uw beschikking te hebben. Zo kunt u doorlopend gebruik blijven maken van de Minolta QMS Pagepro printer en komt deze in ieder geval zo min mogelijk stil te staan.

Minolta QMS Magicolor printer

De Minolta QMS Magicolor printer staat vooral bekend om de uitstekende kwaliteit met betrekking tot prints in kleur. Met de toner in cyan, magenta en geel zorgt u ervoor dat u bijvoorbeeld foto’s of afbeeldingen op een kwalitatief uitstekende manier op het papier kunt laten printen. Aan de andere kant kunt u natuurlijk ook afdrukken in zwart maken, waardoor het ook van belang is om de beschikking te hebben over de zwarte toner uit dezelfde serie. Zo maakt u optimaal gebruik van uw Minolta QMS Magicolor printer en kunt u dat doen op ieder moment dat dit nodig is of u het wenst.

Toebehoren voor uw Minolta QMS printer

Tot de toebehoren van uw Minolta QMS printer behoren natuurlijk de toner en bijvoorbeeld een fotoconductor die u op z’n tijd dient te vervangen. Verder is het van groot belang om met kwalitatief goed papier te werken, zodat de afdrukken van hoge kwaliteit zullen zijn. U kiest hiervoor het best voor het Igepa Navigator papier, dat in een kartonnen box van 5 x 500 bladzijden geleverd wordt, waardoor u eenvoudig een voorraad op kunt bouwen. Het papier voor uw Minolta QMS printer zorgt ervoor dat afbeeldingen en overige afdrukken snel drogen en met een grote mate van precisie worden geprint.