Mita

Heeft u een Mita printer? Ga dan op zoek naar de juiste serie en het model om hier op Toner24 eenvoudig de toebehoren te vinden die voor uw apparaat geschikt zijn. Het kan hierbij gaan om het juiste papier, maar daarnaast natuurlijk vooral om de toner die u erin kunt gebruiken. Zo kunt u de zwarte toner voor uw CC60, DC3055, DR3020, KM-2530 of VI 200 bij ons op de website vinden. De producten worden stuk voor stuk uit voorraad geleverd, waardoor u de toebehoren voor uw Mita printer op korte termijn in huis zal hebben.

Mita DC printer

Met een Mita DC printer beschikt u over een exemplaar uit een van de meest populaire series van dit merk. U kiest bij ons eenvoudig voor toner zwart, bijvoorbeeld voor uw DC 1455 of een ander model uit deze serie. We werken met 100% originele producten, om er zeker van te zijn dat de afdrukken die u ermee gaat maken ook daadwerkelijk van een goede kwaliteit zijn. Uiteraard zorgen we er daarnaast voor dat we zoveel mogelijk uit voorraad kunnen leveren, waardoor uw Mita DC printer nooit lang stil hoeft te staan en u snel weer verder kunt.

Mita KM printer

Uw Mita KM printer maakt gebruik van zwarte toner om de afdrukken op een uitstekende manier op het papier te drukken. De zwarte toner is goed voor ongeveer 15.000 pagina’s, waardoor u de kosten per pagina op een eenvoudige manier goed in de hand kunt houden. In combinatie met het Igepa Navigator papier zorgt u ervoor dat u altijd de afdruk kunt maken die u wenst. Door voor een voorraad aan papier en toner te zorgen voor uw KM printer van Mita zorgt u er bovendien voor dat deze nooit stil hoeft komen te staan.

Mita TC of TI printer

Ten derde vindt u op Toner24 een aantal producten voor de printers uit de TC en TI series van dit merk. Het kan bijvoorbeeld gaan om een TC-650, maar daarnaast natuurlijk ook om de TC-600, de TC-640, TC-670 of TC-680. Indien u een van deze printers bezit kunt u bij ons kiezen voor de geschikte toebehoren voor uw printer. Door zowel de toner als het papier bij ons aan te schaffen verzekert u zich van een uitstekende kwaliteit. Zo maakt u optimaal gebruik van uw Mita TC of TI printer door in ieder geval prachtige afdrukken te maken.