NRG – printer

Een NRG printer werkt met lasertoner. Dit is een andere vorm van inkt dan die we kennen uit de reguliere inktpatronen. De NRG printers maken er op een uitstekende manier gebruik van en zorgen er zo voor dat het poeder snelle afdrukken mogelijk maakt. U kiest bij ons altijd voor 100% originele verbruiksartikelen, waardoor ook de toner die we leveren van een uitstekende kwaliteit is.

NRG printer in kleur

Heeft u een NRG printer die ook kleuren print? Dan kiest u eenvoudig voor de verschillende gekleurde toners, in de kleuren geel, cyan en magenta. Met behulp van deze lasertoner is uw NRG printer in staat om alle kleuren op het papier te zetten. Voorbeelden van de NRG printers die ook kleuren afdrukken zijn de NRG C7528 en de NRG DSc332. Dit zijn printers die afdrukken met maximaal 1200 x 1200 dpi, waarmee ze zorgen voor een uitstekende kwaliteit. De lasertoner voor uw NRG printer zorgt ervoor dat u duizenden afdrukken kunt maken. Door zelf een voorraad aan te leggen komt uw printer in ieder geval nooit stil te staan.

NRG laser printer

Daarnaast kunt u uiteraard ook gebruik maken van een NRG laser printer die u afdrukken in zwart-wit laat maken. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de 10515/10518/10512, de 2205/2238/2212 of de 3205/3238/3212. Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van printers die uitstekende afdrukken maken en het op die manier mogelijk maken een conversatie of document snel op papier te zetten. Met de juiste toner voor in uw NRG printer zorgt u ervoor dat u talloze afdrukken kunt maken, waardoor u voorlopig geen omkijken zal hebben naar de verbruiksartikelen voor uw apparaat.

NRG toebehoren

Daarnaast leveren we natuurlijk ook NRG toebehoren, die ervoor zorgen dat uw printer uitstekend uit de voeten kan met de toner. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan papier van hoge kwaliteit. Het gaat om het Igepa Navigator papier, dat ervoor zorgt dat uw NRG printer uitstekende afdrukken kan maken. Het is A4 papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter, dat geleverd wordt in een nette kartonnen box. Uiteraard zijn al onze producten 100% origineel en worden alle toebehoren en verbruiksartikelen voor uw NRG printer uit voorraad geleverd, waardoor u er binnen 24 uur over kunt beschikken.