OCE – printer – inkt

Een OCE printer staat voor een uitstekende kwaliteit, waardoor het een goed idee is om met 100% originele inkt te werken. Zo maakt u afdrukken van hoge kwaliteit, aangezien de samenstelling van de inkt is toegespitst op het gebruik binnen uw OCE printer. Indien u beschikt over een printer in de 2000/3000 serie kiest u voor inkt van hoge kwaliteit, terwijl bepaalde printers binnen de 5000/7000 serie werken met toner. Uiteraard kunnen we u zowel de kleuren inktpatronen als de zwart-wit inkt en toner leveren, waardoor u altijd de afdrukken kunt maken die u wenst.

OCE printer en inkt

Heeft u een 2136 OCE printer? Dan kunt u bij ons kiezen voor de verschillende inktpatronen die u nodig heeft om afdrukken in zwart-wit of in kleur te kunnen maken. Het gaat natuurlijk om het zwarte inktpatroon, maar daarnaast ook om de kleuren geel, magenta en cyan. Uiteraard worden de diverse inktpatronen uit voorraad geleverd en zorgen we er zo voor dat u er snel de beschikking over heeft. In samenwerking met UPS garanderen we een levering binnen 24 uur, waardoor u altijd snel de beschikking heeft over de gewenste verbruiksartikelen voor in uw OCE printer.

Ook voor uw OCE printer uit de 5000 serie hebben we de geschikte inktpatronen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de gele, magenta en cyan inkt voor uw OCE 5150, of natuurlijk de zwarte patronen. Daarnaast kiest u voor de drukknop in de diverse kleuren of in het zwart, om ervoor te zorgen dat uw printer op de juiste manier afdrukken kan maken, van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Zorg zelf voor een voorraad van de diverse kleuren, om er zeker van te zijn dat uw OCE printer uit de 5000 serie in ieder geval nooit stil komt te staan.

OCE printer en toner

Een OCE printer uit de 7000 serie maakt geen gebruik van inktpatronen, maar van toner. Dit staat voor een andere techniek, maar levert ook afdrukken van een uitstekende kwaliteit op. U kiest bij ons bijvoorbeeld voor de B1 toner, waarmee u de beschikking krijgt over 2 x 400 gram aan poeder. Zo zorgt u ervoor dat uw OCE 7056 altijd de beschikking heeft over voldoende inkt, om uitstekend afdrukken te kunnen maken. Daarnaast kiest u voor ons Igepa Navigator papier, of glanzend fotopapier. Alle inktpatronen, toners en toebehoren voor uw OCE printer worden binnen 24 uur geleverd, waardoor u er al snel over kunt beschikken.