Olivetti – printer – fax

Uw Olivetti printer of fax verdient toebehoren van een hoge kwaliteit, om ervoor te zorgen dat de afdrukken uitstekend zijn. Kies voor de 100% originele producten van Toner24, om ervoor te zorgen dat uw Olivetti printer of fax zo goed mogelijk uit de voeten kan met de toner. Daarnaast leveren we Igepa Navigator A4 papier, waarmee u zorgt voor papier van goede kwaliteit. Het papier wordt geleverd in een kartonnen box, zodat u de 5 x 500 bladzijden eenvoudig kunt stapelen, om zelf een voorraad aan te leggen.

Olivetti Copia printer

Met uw Olivetti printer uit de Copia serie zorgt u voor uitstekende afdrukken in zwart-wit. Maakt u gebruik van een Copia 8020, een Copia 7014 of een Copia 8520, dan bent u hier aan het juiste adres om uw toner aan te schaffen, waarmee u zorgt voor uitstekende afdrukken door uw Olivetti printer. Kies bijvoorbeeld voor de B0087 toner. U werkt dan met 4 x 190 gram toner, waardoor u duizenden pagina’s aan afdrukken kunt maken. De toner is uiteraard 100% origineel, waardoor u kiest voor pure kwaliteit, net als bij de aanschaf van uw Olivetti Copia printer.

Olivetti d printer

Met uw Olivetti d printer kunt u, afhankelijk van het model, zowel in kleur als in zwart-wit printen. Voor de zwarte toner kunt u onder andere gebruik maken van de B0592 toner, die goed geschikt is voor de toepassing in de d-Copia 163 MF van Olivetti. Daarnaast kunt u kiezen voor de B0434, B0433, B0432 en B0431 toner, die staat voor cyan, magenta, geel en zwart, indien u een Olivetti printer heeft die ook kleuren af kan drukken, zoals de d-Color MF-20. Ook kunt u voor deze printer de verschillende fotoconductor units aanschaffen, uiteraard ook in het cyan, magenta, geel en zwart.

Olivetti Fax-Lab fax

De Olivetti Fax-Lab serie staat voor een fax die werkt met inktpatronen, om op die manier de afdrukken te maken die u wenst. In uw Fax-Lab 270 kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het FJ31 inktpatroon. Dit levert een zwarte kleur op, van een hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u kiezen voor het reguliere Igepa Navigator papier. Dit is A4 papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter, dat voor diverse toepassingen geschikt is. Het papier wordt, net als de inkt of toner voor uw Olivetti printer, binnen 24 uur afgeleverd, zodat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft.