Olympia – Laserprinter – Toner

Met uw Olympia laserprinter maakt u uitstekende afdrukken, door gebruik te maken van toner van hoge kwaliteit. U kiest bij Toner24.nl voor een levering binnen 24 uur, aangezien we de diverse producten stuk voor stuk op voorraad hebben liggen. Bovendien werken we uitsluitend met 100% originele producten, zodat u altijd kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Of u nu werkt met een Olympia printer uit de 200, 600 of 800 serie, wij leveren u de juiste toner, om ervoor te zorgen dat uw apparaat nooit stil komt te staan.

Olympia OF 200 serie

De Olympia OF 200 werkt met toner van hoge kwaliteit. Om de toner zo goed mogelijk op het papier te krijgen is het daarnaast verstandig om gebruik te maken van het juiste papier. Op die manier zorgt u ervoor dat de toner de basis vormt van een afdruk van een conversatie of een ander document naar wens. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur beschikt over de juiste toner, zodat u nooit lang zonder zit. Wij leveren 100% originele producten en toebehoren voor uw Olympia OF 200 serie, waardoor u er optimaal gebruik van kunt maken.

Olympia OF 600 serie

Uw Olympia 600 serie maakt gebruik van toner, in plaats van inktpatronen. Het apparaat werkt dus met poeder om uw afdrukken vorm te geven en is op die manier in staat om dat op een heel snelle wijze te doen. Er wordt gebruik gemaakt van thermisch papier, wat u bij Toner24 kunt bestellen. Het gaat om het FAX216x30x12 papier, dat we gewoon uit voorraad en daarmee zeer snel kunnen leveren. Met het juiste papier zorgt u ervoor dat uw Olympia laserprinter werkt zoals u wenst en de toner zorgt voor afdrukken zoals u die voor zich ziet op het scherm.

Olympia OF 800 serie

De Olympia OF 800 serie werkt met toner Typ 2. Deze toner kent een zwarte kleur en is goed voor ongeveer 2.000 pagina’s aan afdrukken. Door zelf een voorraad aan te leggen zorgt u ervoor dat de laserprinter van Olympia in ieder geval nooit stil komt te staan, wegens een gebrek aan toner. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een geschikte fotoconductor voor uw printer, waarmee u kiest voor pure kwaliteit. Met de juiste toebehoren en toner voor uw Olympia laserprinter zorgt u ervoor dat u er optimaal gebruik van kunt maken, door een afdruk te maken wanneer u dat wenst.