Sagem – Printer – Fax

Een Sagem printer of fax staat voor pure kwaliteit, waardoor het van belang is om 100% originele verbruiksartikelen te gebruiken. U vindt de originele artikelen voor uw Sagem printer of fax hier op Toner24. De verschillende series zorgen ervoor dat u eenvoudig uw eigen printer op kunt zoeken, om de producten te bestellen die u nodig heeft. We zorgen ervoor dat u binnen 24 uur de beschikking heeft over uw bestelling. U kunt kiezen voor producten voor uw Sagem printer of fax uit de 300/900, Fax, IF/PF, LaserPro, MF, MFJ Pro en Phonefax series.

Sagem Fax

Met een Sagem Fax zorgt u voor uitstekende afdrukken, waardoor u uw boodschappen goed af kunt lezen. Maak gebruik van de CTR-33 toner, om ervoor te zorgen dat u afdrukken kunt maken van een hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u kiezen voor het papier van Igepa, waarmee u zorgt voor een goede basis. Dit is papier in het A4-formaat, op basis van 80 gram gewicht per vierkante meter papier. Het papier wordt geleverd in een kartonnen box, waardoor u de 5 x 500 bladzijden eenvoudig kunt stapelen en zelf een voorraad aan kunt leggen.

Sagem MF printer

Met uw Sagem MF printer kiest u voor de bekende kwaliteit, waardoor het verstandig is om ook gebruik te maken van de 100% originele verbruiksartikelen. U kunt bij Toner24 onder andere kiezen voor een fotoconductor trommel. Het gaat dan bijvoorbeeld om de DRM-756, die geschikt is voor onder andere de Sagem MF 3660. Zo zorgt u ervoor dat u uitstekende afdrukken kunt maken, met behulp van de juiste toner en daarnaast dergelijke toebehoren. Al onze producten worden uit voorraad geleverd. Zo slagen we erin uw bestelling binnen 24 uur bij u af te leveren, zodat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

Sagem Phonefax fax

De Sagem Phonefax is een fax van een hoge kwaliteit. U kunt bij Toner24 uiteraard kiezen voor de toner die u erin kunt gebruiken. Indien u gebruik maakt van een Phonefax 356 kunt u bovendien gebruik maken van de thermotransfer roll. U kiest dan voor de TTR-900, die bekend staat om de hoge mate van kwaliteit. Het gaat om een 100% origineel verbruiksartikel, waarmee u ervoor zorgt dat uw apparaat de hoge kwaliteit biedt die u ervan verwacht. Wij leveren uw artikelen binnen 24 uur af, waardoor uw Sagem fax of printer zo min mogelijk stil zal komen te staan.