Schneider – Printer – Fax

Met uw Schneider printer of fax zorgt u voor afdrukken van hoge kwaliteit, door gebruik te maken van de 100% originele verbruiksartikelen. De apparaten van Schneider werken met inktpatronen, waardoor u er eenvoudig voor kunt zorgen dat u de beschikking heeft over een eigen voorraad. U kunt de inktpatronen voor uw Schneider printer of fax online bestellen, hier op Toner24.nl. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur de beschikking heeft over de producten, waardoor u er al snel gebruik van kunt maken.

Schneider Personal Fax

De Schneider Personal Fax biedt u de mogelijkheid iedere fax die u binnenkrijgt af te drukken, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van het apparaat. Het is de snelheid in combinatie met de kwaliteit van de afdrukken die ervoor zorgt dat u er op een uitstekende manier gebruik van kunt maken. Uiteraard kunt u bij ons kiezen voor de verbruiksartikelen voor uw Schneider Personal Fax, maar heeft u daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld het papier aan te schaffen. Indien u kiest voor het Igepa Navigator papier krijgt u het aangeleverd in een stevige kartonnen box, waardoor u uw eigen voorraad aan kunt leggen.

Schneider SPF 1000

De Schneider SPF 1000 maakt gebruik van inktpatronen met een inhoud van 40 ml, waardoor u de mogelijkheid heeft om honderden afdrukken te maken. Het gaat om een zwart inktpatroon, waardoor u ervoor zorgt dat u met de Schneider printer of fax conversaties af kunt drukken, of een document op papier kunt zetten dat u toegestuurd heeft gekregen. Het gaat om het 26 inktpatroon voor uw Schneider printer of fax. U kunt dit voordelig online bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat u binnen 24 uur de beschikking heeft over het 100% originele artikel voor in uw apparaat.

Schneider SPF 501

De Schneider SPF 501 maakt gebruik van inkt, in combinatie met thermisch papier. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw fax optimaal zal presteren en dat ook de printer precies dat doet waarvoor deze ontwikkeld is. Het gaat om het FAX210x15x12 thermisch papier, dat uitstekend geschikt is voor in uw apparaat. De afmetingen passen er uitstekend bij, waardoor u er op een gemakkelijke manier gebruik van kunt maken, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. De Schneider SPF 501 zal ervoor zorgen dat u iedere boodschap af kunt drukken en dat u een document gemakkelijk in hardcopy tot u kunt nemen.