Seiko – Inktcartridge – Printer

Kies voor kwalitatief hoogstaande verbruiksartikelen en toebehoren voor uw Seiko printer, als een inktcartridge of een inktlint. Bij Toner24 werken we uitsluitend met 100% originele artikelen, waardoor u er altijd voor zorgt dat de kwaliteit zo hoog mogelijk in het vaandel staat. Bovendien zorgen we ervoor dat de producten altijd binnen 24 uur geleverd worden door UPS, waardoor u er snel de beschikking over heeft. Zo zit u nooit lang zonder en is het risico op het stil komen te staan van uw Seiko printer minimaal, helemaal wanneer u zelf altijd een extra inktcartridge achter de hand houdt.

Seiko CDP printer

Uw Seiko CDP printer maakt gebruik van inktpatronen, om te komen tot de afdrukken van een uitstekende kwaliteit. Heeft u een CDP 2000 printer, dan kunt u werken met de T05204010 inktcartridge die u de kleuren biedt, of de T05014010 inktcartridge, die ervoor zorgt dat u snel afdrukken in het zwart-wit kunt maken. Het kleurenpatroon bevat 35 ml aan inkt en zorgt op die manier voor ongeveer 300 pagina’s aan afdrukken. Met het zwarte patroon maakt u ongeveer 540 afdrukken met uw Seiko printer, op basis van de 15 ml inkt die erin zit.

Seiko BP printer

Indien u beschikt over een Seiko printer uit de BP serie heeft u niets te maken met een inktcartridge. In plaats daarvan werkt uw apparaat met een inktlint, wat zorgt voor een net wat andere benadering. U kunt bij ons het SBP-1051 inktlint bestellen, dat geschikt is voor het gebruik in bijvoorbeeld de BP 9000+. Hiermee heeft u de mogelijkheid om ongeveer 20 miljoen tekens af te drukken. Zo kunt u voorlopig vooruit met uw Seiko BP printer en hoeft u daarvoor geen gebruik te maken van een inktcartridge, zoals dat bij de CDP serie bijvoorbeeld wel het geval is.

Seiko OP printer

Ook kunt u beschikken over een Seiko OP printer. Indien dat het geval is kunt u kiezen voor onder andere een ontwikkelaar voor uw apparaat, dat behoort tot de onderdelen die essentieel zijn voor een kwalitatief hoogstaande afdruk. Wij beschikken over de OP-1500-026 ontwikkelaar, die geschikt is voor het gebruik in uw OP-1500 C Seiko printer, waarmee u afdrukken van een hoge kwaliteit kunt maken. Uiteraard gaat het om een 100% origineel artikel, dat u snel geleverd kunt krijgen. Wij leveren onze producten binnen 24 uur, waardoor u ervoor zorgt dat u snel weer afdrukken kunt maken, in het zwart.