Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

De HP DeskJet 3050 is een inkjetprinter. Dit apparaat is een zogenaamde alles-in-één-printer die kan printen, scannen en kopiëren. Het apparaat is compact, energiebesparend en levert hoge prestaties.

Details over de HP DeskJet 3050

De HP DeskJet 3050 heeft een grootte van 40,6 x 42,7 x 24,9 centimeter bij een gewicht van 3,6 kilogram. Het verbruik van de printer ligt bij 9 watt. De printer biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende printkwaliteiten. Op de laagste stand "concept" bedraagt de printsnelheid in zwart-wit 20 vel per minuut. Kleurenafdrukken worden met een snelheid van 16 vel per minuut verwerkt. Bij een hogere printkwaliteit verlaagt ook het printtempo. Bij het alles-in-één-apparaat kunnen papiertoevoer en -uitvoer worden ingeklapt om plaats te besparen. De HP DeskJet 3050 beschikt over een geïntegreerde flatbedscanner. Hiermee kan ook worden gekopieerd zonder dat een pc hoeft te worden aangesloten. In de papiertoevoer kunnen maximaal 60 vel worden geplaatst. De resolutie, vooral van belang bij het printen van foto's, ligt tussen de 4.800 en 1.200 dpi en de scanresolutie bij 1.200 x 1.200 dpi. Bovendien beschikt de HP DeskJet 3050 over een WLAN-functie. Een USB-2.0-aansluiting is eveneens voorhanden.

Vervangen van de inkt bij de HP DeskJet 3050: HP 301 originele cartridge

De HP DeskJet 3050 functioneert met twee aparte inktcartridges: een met zwarte en een met kleureninkt. Om de cartridges te vervangen moet de scanner worden opgetild. Een steun houdt, nadat deze in positie is gebracht en is vastgeklikt, de printer in deze open positie. De printwagen, waarop zich de cartridges bevinden, beweegt zich naar de zogenaamde cartridgewisselstand. De lege cartridge kan nu door een volle worden vervangen. Het inktniveau kan te allen tijde via de pc worden gecontroleerd. HP biedt voor deze printer eigen cartridges aan.

← minder


Bruto prijzen zijn inclusief BTW en zijn vet gedrukt. Specificaties over paginacapaciteit van de fabrikant bij een papierdekking van ca. 5%