Citizen

Citizen - Inktpatronen en Toners

Citizen – lintcassette – cassette

Kies voor de juiste lintcassette voor uw Citizen, om ervoor te zorgen dat u kwalitatief hoogstaande afdrukken kunt maken. In combinatie met het juiste papier kunt u op die manier alles afdrukken wat u wenst. De lintcassette is voordelig online beschikbaar, samen met het papier van een uitstekende kwaliteit. U kunt op die manier bijvoorbeeld handig een voorraad aanleggen, om ervoor te zorgen dat u niet mis zal grijpen. Zo maakt u de prints die u wenst met uw Citizen IR-91B, bijvoorbeeld wanneer u een afdruk dient te maken van een offerte.

Lintcassette zwart

De lintcassette zwart is voor een paar euro beschikbaar, waardoor u dit heel voordelig aan kunt schaffen. Met het inktlint maakt u prachtige prints, zonder dat het u aan de andere kant een hoop hoeft te kosten. U kunt diverse afdrukken maken met de cassette, die op een kwalitatieve manier in het zwart zullen worden afgedrukt. De lintcassette zwart is geschikt voor uw Citizen IR-91B, waardoor u er uitstekend mee uit de voeten kunt. Uiteraard kunt u het inktlint zwart zelf vervangen, waardoor u er ook op de lange termijn uitstekend mee kunt werken.

Papier voor uw Citizen

Met behulp van het juiste papier voor uw Citizen IR-91B zorgt u ervoor dat u uitstekende afdrukken kunt maken. Het papier wordt geleverd in een pakket van 5 x 500 pagina’s, waardoor u er een behoorlijke voorraad mee aan kunt leggen. Uiteraard wordt het geheel netjes in een kartonnen box geleverd, zodat u de pakketten ook kunt stapelen. Daarnaast is het papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter uitstekend van kwaliteit en goed geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunt u er altijd goed mee uit de voeten, aangezien er altijd voldoende papier beschikbaar is voor uw Citizen IR-91B.

Voordelig online bestellen

U kunt uw inktlint zwart voor uw Citizen IR-91B eenvoudig online bestellen, waardoor u er gemakkelijk voor zorgt dat u zo min mogelijk kosten maakt. Zowel de lintcassette als het papier is scherp geprijsd, aangezien we online natuurlijk relatief weinig kosten maken. De cassette is van een uitstekende kwaliteit, net als het papier waarmee u werkt. Het gaat om de CBM910 lintcassette, die al voor een paar euro per stuk beschikbaar is. Kies voor de beste kwaliteit voor uw Citizen IR-91B, door zowel het papier en de cassette van een uitstekende kwaliteit aan te schaffen, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken met uw printer.