Siemens

Bij Toner24 vindt u alles voor uw Siemens printer of fax. Of het nu gaat om de Fax 640, 770, 870 of 690, u vindt bij ons de inktpatronen die u erin kunt gebruiken om er uitstekende afdrukken mee te maken. Zo kunt u verstuurde boodschappen eenvoudig afdrukken en zorgt u voor een effectieve communicatie met de partij aan de andere kant van de faxlijn. Daarnaast kiest u bij ons voor toebehoren als papier of een laserconductor voor uw Siemens printer of laserfax, net wat u thuis of op kantoor heeft staan.

Siemens printer

Met een Siemens printer als de ZD-09 maakt u uitstekende afdrukken. Bestel bij ons het inktlint zwart en zorg ervoor dat u voorlopig vooruit kunt qua afdrukken. Door een reserve-exemplaar achter de hand te houden zorgt u er bovendien voor dat u nooit zonder inkt komt te zitten. Wij leveren onze 100% originele producten uit voorraad, waardoor u er nooit lang op hoeft te wachten, maar een voorraadje werkt natuurlijk altijd nog het best. Dat geldt ook voor het papier dat u aan kunt schaffen voor uw Siemens printer, bijvoorbeeld in de vorm van Igepa Navigator, van 80 gram per vierkante meter.

Siemens fax

Of u nu een Siemens fax 540, 740, 860, 960 of 890N heeft, bij Toner24 vindt u de toebehoren om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Denk aan het papier dat er nodig is om de boodschappen daadwerkelijk af te drukken, maar daarnaast natuurlijk ook aan de inkt. Met het inktpatroon 26 kiest u voor de zwarte kleur, waarmee u de verstuurde boodschappen op papier kunt laten zetten. Het inktpatroon voor uw Siemens fax bevat 40ml inkt, waardoor u een groot aantal afdrukken kunt maken met de printer.

Siemens laserfax

Ten derde beschikken we over een aantal toebehoren voor uw Siemens laserfax, aangezien het natuurlijk niet alleen uw printer is waar u graag optimaal gebruik van maakt. U kunt kiezen voor een fotoconductor, waarmee u ervoor zorgt dat de kwaliteit van de afdrukken van uw laserfax van Siemens uitstekend in orde zal zijn. Het gaat om de TBR-200, waarmee u zorgt voor een 100% origineel product, die staat voor de kwaliteit die u van Siemens gewend bent. Uiteraard zorgen we ervoor dat u de toebehoren voor uw Siemens printer of fax zo snel mogelijk in huis heeft, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken.